Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnál is gyakori, hogy itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is gyakori, hogy itt képküldés után eltűnik a másik?

Figyelt kérdés
Beszélgettek, megtörténik a képküldés és eltűnik a másik.
2021. márc. 31. 00:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
64%

Én meg nőként járok így férfiakkal. Beszélgetésből is tűnt már el pasi, amikor már szinte a találkozót terveztük, meg képküldés után is. Társkeresőn meg sokan rám írnak ugyanaz alapján a kép alapján. Persze már megtanultam azt, amit itt sokan nem értenek, tök mindegy hányan írnak rád társkeresőn, az nem azt jelenti hogy jó nő vagy :-)

Szóval ja, a pasik ugyanezt csinálják. Csak mi nők nem panaszkodunk.

2021. márc. 31. 09:33
 22/28 anonim ***** válasza:
52%
#21: Á, a nők tényleg nem panaszkodnak semmi miatt, itt is alig akad egy-két olyan kérdés, hogy hol vannak a normális férfiak, mert minden pasi disznó, és panaszkodó női válaszok is tényleg csak elvétve születnek. :)
2021. márc. 31. 09:37
 23/28 anonim ***** válasza:
82%

#22 És ki beszélt ezekről? Itt most arról van szó, hogy a pasik eltűnnek képküldés előtt/után.

Ez létező jelenség, de egy értelmes nő tudja, hogy az online ismerkedésnek ez is része. Ezen csak a férfiak akadnak ki.

2021. márc. 31. 09:41
 24/28 anonim ***** válasza:
57%
#23: Lehet, hogy a része, csak nem feltétlenül normális az, hogy ez így van. Amúgy az, hogy a nők nem feltétlenül írják le itt a gondolataikat, még nem jelenti automatikusan azt, hogy nem vesznek zokon ezt-azt. De biztosan ismered mind az ötmillió magyar nőt, hogy ilyen magabiztosan kijelented, hogy ti, nők, nem panaszkodtok. :)
2021. márc. 31. 09:52
 25/28 anonim ***** válasza:
77%

Én itt, az oldalról beszélek. Hogy a nők sokkal ritkábban írnak itt ki ilyen kérdéseket. (Meg az életben sem szoktunk erről beszélni, amikor a társkereséssel kapcsolatos dolgokról diskurálunk).

Mindenki zokon veszi valamennyire, de ezen tudni kell uralkodni, erről volt szó. Én sosem tűnök így el, mert nekem emberileg nem fér bele, de nem fogok kardomba dőlni, ha a másik ilyen. Ez igazából az ő baja, nem az enyém.

2021. márc. 31. 09:56
 26/28 anonim ***** válasza:
20%
Az összes olyan "nő", akivel jól el lehet beszélgetni, hímnemű troll. Ha megkapta a képet, akkor mission accomplished.
2021. márc. 31. 11:07
 27/28 anonim ***** válasza:
26%
#25: És ha valaki nem ír ki kérdést, vagy nem beszél erről, akkor az nem lehetséges, hogy attól még ő is zokon veszi? Amúgy megkérdezhetem, hogy az eddigi életed során hány férfi lépett ki szó nélkül egy beszélgetésből? Gyanítom, hogy átlagban egy férfi jóval több ilyennel szembesül, mint egy nő. És egy idő után marhára fárasztó, hogy 10-ből vagy 8 nő ilyen, hogy mindig felesleges köröket futtatnak le a férfiakkal. Ráadásul mindezt úgy, hogy a férfinak kell kezdeményeznie, mert ugye egyrészt az a férfiak "kötelessége", másrészt egy férfinak nem hullik csak úgy az ölébe egy nő, tehát ha nem próbálkozik, akkor nem is megy semmire. Csak hosszú távon idegőrlő az, hogy százszor kell próbálkozni még a nagy semmiért is.
2021. márc. 31. 11:16
 28/28 anonim ***** válasza:
57%
#27 Nem tudsz olvasni? Mi is zokon vesszük, de nem panaszkodunk róla, túltesszük magunkat rajta.
2021. márc. 31. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!