Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudhatom hányas vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hányas vagyok egy tizes skálán, képküldés nélkül?

Figyelt kérdés

Magamat sehova nem tudom sorolni. Gondolom 6-7-8-9-10 nem vagyok, mert még soha nem kezdett ki velem egy nő sem. Ismerőseim szerint aki átlagnál kicsit is jobb, arra rámennek előbbutóbb a nők. Abban reménykedek hogy legalább átlagos vagyok, egy 4-es legalább. Eddig még nem volt dolgom nővel, pedig már 27 vagyok. Még csók sem volt. Ebből gondolom hogy a valóságban inkább 1-2-es lehetek. Betartottam mindent amit cikkekben írtak meg itt is válaszokként, nagyon higiénikus vagyok, sokat adok magamra, jó parfümöt használok, soha nem vagyok büdös, étkezések után fogat mosok, megcsináltattam a fogaimat, fehéritettni is szoktam. Arckezelésre is járok, nincs pattanásom és nem is zsíros a fejem. Ruházatban plázákban vásárolok - Van Graaf üzletben ingeket, szövetnadrágot, farmert. Találtam egy nagyon jó egyéni fodrászt, aki az alkatomhoz tervezett, csinált hajat. 2 hetente járok hozzá.

Úgy érzem ennél többet már nem tudok tenni. Általában átnéznek rajtam a nők, mintha nem is férfi lennék, hanem valami semleges nemű faj. Ha randira hívok valakit vagy udvarolok akkor általában két választ kapok “van barátom” (mégha mindketten tudjuk hogy nincs) “olyan rendes vagy, legyünk csak barátok” (ennek a verziója hogyha ismerős a csaj akkor “ne rontsuk el a jó kapcsolatot randizással, majd találsz valakit aki hozzád való”.

Hozzáteszem, cicababa és szép nőknél még sohasem próbálkoztam be! Azért sejtem hogy nem vagyok hozzájuk illő. Akiknél próbálkozok, azok a barátaim szerint 3-4-es kategória. Most innentől mit csináljak? Nálam az az alapelvárás hogy egy nő legalább adjon magára annyira mint én. Nem kell se modellnek lennie, se nádszálnak, de nem vagyok hajlandó randira hívni olyat aki bűzlik, nincsenek fogai vagy feketék, esetleg koszos ruhákban jár. Akkor inkább ne legyen soha senkim.

Ezek alapján hova lőnétek be engem? Képet nem küldök mert úgyis visszaél vele valaki, sok a perverz, beteg ember itt, már kaptam régebben elég fura privátokat.

Magyarul ha full igényes vagyok, kihoztam mindent magamból de a barátaim szerint 3-as, 4-es lányok is undorodva lekoptatnak akkor mire mehetek?

2019. szept. 5. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
facepalm.jpg
2019. szept. 5. 11:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Minek az neked? Tök fölösleges, hányas vagy magad szerint vagy valaki szerint, ha más meg fosnak lát, nem lesz esélyed, ha a fejed tetejére állsz, sem. Az meg nem igaz, hogy annyira gyökér vagy, hogy ne legyen elég önismereted hozzád hasonszőrűvel ismerkedni, azokkal is normálisan, nem úgy, mint aki attól fél, hogy megeszik.

Tegyél dolgokat, amiktől tudod magad értékelni és ha lesz önbizalmad ismerkedni és nem tör össze, ha valakinek nem jössz be, lesz sikered. És ne akard betegesen a kapcsolatot, az életednek anélkül is rendben kell lennie előtte.

A külsőd csak az ostoba embereknek elég önmagában, ha normális kiállásod és karizmád nincs és hajlamos vagy láthatatlanként viselkedni, szégyellősködve meg szerencsétlenkedve és csöndeskedve, normális ember naná, hogy átnéz rajtad.

2019. szept. 5. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan hany eves vagy? Jarsz e olyan helyre ahol sok ember megfordul?
2019. szept. 5. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Minden lány lefog koptatni egy idő után. Nem alkalmasak párkapcsolatra, mert a kapcsolatban mindenki őt szereti, te is meg ő is saját magát. Ne azt nézd, hogy hányas vagy, hanem hogy a nő aki melletted mennyi lehetősége van. Ha fent van tinderen, akkor bukod, mert lesz nálad jobb. Majd annál is, majd annál is, s végén jön ide kérdezgetni a hölgyemény: 30körül miért nem kellek senkinek hosszútávra, miért szemetek a férfiak, stb...
2019. szept. 5. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Pedig kép nélkül ezt nehéz eldönteni.

Ha azok a lányok tényleg 3-4-esek és még ők is lekoptatnak, ott a baj nem kevés, mert ők már nem igazán tudnak válogatni..

2019. szept. 5. 13:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Arra nem gondoltál még, hogy ez a pontozósdi egy totálisan szubjektív dolog?

Tehát, aki nekem 9/10, az lehet, hogy neked 5/10.

Szóval ennyire mérvadó ez, hogy hova akarod magad "besorolni"...

2019. szept. 5. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Azért nem teljesen szubjektív kedves 6-os, ugyanis ha egy másik srác (nevezzük Ferinek) 10 lányból 8-nak bejön, a kérdező meg 1-nek sem, az már azért elmond valamit.
2019. szept. 5. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves 7-es!

Ha megrekedünk egy felszínes szinten párkapcsolati kérdésekben, akkor természetesen igazad van. :))

2019. szept. 5. 14:19
 9/9 anonim ***** válasza:
photofeeler.com
2019. szept. 5. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!