Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tünnek el az itteni nők képküldés után?
Figyelt kérdés
Van már ismerkedés kategoria is.Hogyan ismerkedjen egy férfi itt ha a külseje alapján itélik meg? Volt már olyan is hogy 1 évig leveleztem itt 1 lányal és azt irta velem alszik velem ébred,majd képküldés után elpárolgott.1 évet képes eldobni külsőségek miatt.Nem értem a nőket.2020. júl. 15. 13:39
1/8 anonim válasza:
Te sem foglalkoznál ronda lánnyal igaz? Azok a fránya külsőségek számítanak mindenkinek.
2/8 anonim válasza:
1 évig képes vagy levelezni valakivel? Veled van a baj.
3/8 anonim válasza:
Én ha 100 évig levelezek valakivel akkor sem jövök össze vele, ha nem vonz a külseje.
A csaj nem sok energiát fektethetett ebbe az ismerkedésbe vagy valami nem stimmel nála (nálad sem), hogy egy évig nem cseréltetek képet, de "velem alszik, velem kel" szöveg ment.
4/8 anonim válasza:
1 évig levelezni, és csak utána küldeni képet? Van baj... Ha egy hét után sincs kép (már az is sok), felejtős, mert minél hosszabb ideig beszéltek, felépít a másik magában egy képet, és utána csak csalódás lehet, hiába volt neki addig "kedves" a szöveged...
5/8 anonim válasza:
Mert a nők jól kinéző férfit akarnak, minden más mese részükről.
6/8 anonim válasza:
#5: igen. Te talán ronda nőt akarsz?
Fogyatékosok tetszik lenni?
7/8 anonim válasza:
Velem pasi csinálta meg ugyanezt itt, nem is egyszer.
8/8 anonim válasza:
6, azokat a nők fogyatékosozzad le talán, akik a személyiségszámít mesével etetik a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!