Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnál is gyakori, hogy itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is gyakori, hogy itt képküldés után eltűnik a másik?

Figyelt kérdés
Beszélgettek, megtörténik a képküldés és eltűnik a másik.
2021. márc. 31. 00:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

10.-re.

Mi gusztustalan neked??? Vagy hogy hívjam az állat gazdáját? Tulajdonos? Anyu?

2021. márc. 31. 01:05
 12/28 anonim ***** válasza:

#9: "Komolyan azt hiszed, hogy mindenki vesztes, mint te?"

Nem hiszi, hanem mindenáron be akarja bizonyítani.

2021. márc. 31. 01:10
 13/28 anonim ***** válasza:
95%

A szó nélküli eltűnés sem sokkal rosszabb mint mikor bunkó stílusban mondja meg rólad a véleményét...mert rendben, hogy nem, de miért nem lehet normálisan, odafigyelve, emberi módon tenni? Olyan szavakkal amikkel nem forgatja meg az ember lelkében a kést.

Kívánom az ilyennek, neked, ha olvasod, mert szerintem oda azóta sem léptél be, hogy legalább egyszer veled is tegyék meg. Ne többször, csak egyszer. Hogy érezzed milyen is olvasni, meg milyen is, hogy utána még ott visszhangzik az agyadban, a lelkedben.

2021. márc. 31. 01:10
 14/28 anonim ***** válasza:
Furcsa, de velem ilyen itt még nem volt. Eleve nem írok rá senkire, ha valaki akar valamit, akkor ír. Volt jó pár lány, aki írt, aztán eldumálgattunk. Mindig egy normális beszélgetés UTÁN történt csak képcsere. Nekem ez azért fontos, hogy tudjam, a másik nem kamu. Aztán, utána az esetek 90%-ában átmentünk facebookra vagy ilyesmi.
2021. márc. 31. 01:39
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem szoktam senkinek képet küldeni.
2021. márc. 31. 03:06
 16/28 Noren1989 ***** válasza:
45%
Na ezért nem küldök az arcomról fotót, csak a farkamról 😜🤫
2021. márc. 31. 05:41
 17/28 anonim ***** válasza:
Régebben előfordult, azóta csak olyan helyen ismerkedtem, ahol alapból volt fotóm, de így is sokan eltűntek beszélgetés közben. Sok embernek könnyebb eltűnni, mint egyenesnek lenni, bár igazából az se sokkal jobb, ha valaki leírná nem engem keres, mert csúnya vagyok. Szerencsére pár hónapja már nem kell foglalkoznom vele, átlag alatti külsővel neten nagyon nehéz ismerkedni.
2021. márc. 31. 07:47
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Megesett, mondjuk olyan csaj is volt, aki őszintén és normális módon megírta, hogy nem jövök be neki. De legtöbbször a "sima" beszélgetésből is szó nélkül lelépnek, és nem értem, hogy miért. Ja, mondjuk olyanokkal eleve nehéz, akiknek még a visszakérdezés sem megy, és teljesen közönyösek, de volt pár olyan csaj is, akikkel normálisan elbeszélgettünk, érdeklődőek is voltak, aztán ők is eltűntek.
2021. márc. 31. 08:20
 19/28 anonim ***** válasza:
70%
Még annyit, hogy életem egyik legnagyobb csalódása pont itt ért. Nagyon jól elbeszélgettünk egy lánnyal, hosszú leveleket írogattunk egymásnak, jó értelemben véve vitáztunk dolgokon (észérvekkel, normális stílusban, mert nem feltétlenül ugyanúgy láttunk mindent, de örültem annak, hogy végre van egy nő, akivel nyugodtan lehet elmélkedni, vitázni, mert partner ebben), és kezdtem úgy érezni, hogy végre találtam valakit, aki szellemi partner is lehetne. Egyszer mondta, hogy beszélgessünk máshol, én megadtam neki az e-mail címemet meg a Facebookomat, aztán semmi. Napokon keresztül vártam, hogy biztosan csak nem ér rá, máskor is volt olyan, hogy nem reagáltunk azonnal a másik kilométer hosszú üzenetére. Aztán végül rájöttem, hogy szó nélkül lelépett, és nem értettem, hogy miért, a Facebookomon sincs semmi olyan, ami ijesztő vagy taszító lenne (jó, nem vagyok világszépe, de akkor is...). Kevés emberben csalódtam akkorát, mint őbenne, és nagyon fájt, bevallom. Remélem, az illető olvassa ezt, magára ismer, és elszégyelli magát, vagy legalább elgondolkodik, ha még egyáltalán használja ezt az oldalt. A #18-as voltam.
2021. márc. 31. 08:32
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Sokan ugy tekintenek erre mintha az autójuk vagy a házuk tűnne el nyomtalanul, annyira megviseli őket. Nem értem, a nő nem tulajdon, csak a te köröd, akár egy levélváltásig, akár egy éjszakára, akár pár hónapra/évre. Egyszerűen nem szabad se komolyan venni, se ragaszkodni nőhöz mert egyik pillanatban ottvan, másikban nincs. Ehhez semmilyen külső hatás nem szükséges, csak érzelmileg dob egy 180-at és viszlát. Igy működnek.
2021. márc. 31. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!