Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lunora kérdése:

Valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés

Sőt, biztos. Adott egy elég vonzó lány, tájékozottnak és viccesnek is mondanám magam.

De! 2 éve hogy nincs egy épkézláb párkapcsolatom.

Már a szüleimnek is feltűnt és elgondolkodtató kérdést kaptam , miszerint

-Nem lehet, hogy túl nagyok az igényeid?

Valójában nem érzem annak, ( bár nyilván mindenki ezt mondaná)

- kell, hogy valami megfogjon a másikba, a kisugárzás fontos

-intellektuálisan ki tudjon elégíteni

- olvasson vagy barkácsoljon

Nem olyan nagyon hosszú ez a lista és tényleg mindegy számomra, hogy magas, alacsony, a külsőségek majdhogynem nem érdekelnek.

Lehetséges hogy azért ijednek meg a srácok mert túlságosan határozott és karakán vagyok?

23 Leszek egyébként, és ha ez számít, lassan családot szeretnék, ennek a feltételeit pedig megalapoztam már, van egy jó állásom, saját házam, és tanulok is.

2021. márc. 29. 09:33
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
39%
100 rugót teszek rá, hogy nem mersz élni a lehetőségekkel, ha van. Ugyanúgy várod a sült galambot, inkább kerülöd a sérülést, mintsem megmozdulnál azért amit akarsz. Majd más teper, te meg válogatsz. Talált?
2021. márc. 29. 15:27
 32/34 A kérdező kommentje:

#31 Ha te az a srác vagy , akinek azt mondtam , hogy nem megyek fel hozzá találkozni akkor az egy egészen más történet...

Azonban nem. Nyilván elment a kedvem egy pöppet. A sok mellényúlásomba. De szerintem a leírásom alapján sem olyannak tűnök aki várná a sült galambot.

2021. márc. 29. 15:56
 33/34 anonim ***** válasza:
46%
Nem én vagyok az, de ha vele sem találkoztál, sokat elmond. Minek belemenni a csalódásba ugye, hisz mi más lehet a vége :D tipikus nő
2021. márc. 29. 16:49
 34/34 A kérdező kommentje:
Ohh köszönöm. 😘
2021. márc. 29. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!