Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit rosszul csinálok?
Sőt, biztos. Adott egy elég vonzó lány, tájékozottnak és viccesnek is mondanám magam.
De! 2 éve hogy nincs egy épkézláb párkapcsolatom.
Már a szüleimnek is feltűnt és elgondolkodtató kérdést kaptam , miszerint
-Nem lehet, hogy túl nagyok az igényeid?
Valójában nem érzem annak, ( bár nyilván mindenki ezt mondaná)
- kell, hogy valami megfogjon a másikba, a kisugárzás fontos
-intellektuálisan ki tudjon elégíteni
- olvasson vagy barkácsoljon
Nem olyan nagyon hosszú ez a lista és tényleg mindegy számomra, hogy magas, alacsony, a külsőségek majdhogynem nem érdekelnek.
Lehetséges hogy azért ijednek meg a srácok mert túlságosan határozott és karakán vagyok?
23 Leszek egyébként, és ha ez számít, lassan családot szeretnék, ennek a feltételeit pedig megalapoztam már, van egy jó állásom, saját házam, és tanulok is.
#31 Ha te az a srác vagy , akinek azt mondtam , hogy nem megyek fel hozzá találkozni akkor az egy egészen más történet...
Azonban nem. Nyilván elment a kedvem egy pöppet. A sok mellényúlásomba. De szerintem a leírásom alapján sem olyannak tűnök aki várná a sült galambot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!