Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lunora kérdése:

Valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés

Sőt, biztos. Adott egy elég vonzó lány, tájékozottnak és viccesnek is mondanám magam.

De! 2 éve hogy nincs egy épkézláb párkapcsolatom.

Már a szüleimnek is feltűnt és elgondolkodtató kérdést kaptam , miszerint

-Nem lehet, hogy túl nagyok az igényeid?

Valójában nem érzem annak, ( bár nyilván mindenki ezt mondaná)

- kell, hogy valami megfogjon a másikba, a kisugárzás fontos

-intellektuálisan ki tudjon elégíteni

- olvasson vagy barkácsoljon

Nem olyan nagyon hosszú ez a lista és tényleg mindegy számomra, hogy magas, alacsony, a külsőségek majdhogynem nem érdekelnek.

Lehetséges hogy azért ijednek meg a srácok mert túlságosan határozott és karakán vagyok?

23 Leszek egyébként, és ha ez számít, lassan családot szeretnék, ennek a feltételeit pedig megalapoztam már, van egy jó állásom, saját házam, és tanulok is.

2021. márc. 29. 09:33
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Ezen jót nevettem. 😂

Ha a csajok jönnének be , valószínűleg én hordanám a nadrágot 😂

2021. márc. 29. 13:42
 22/34 anonim ***** válasza:

Vannak fiúk, akiknek erősebb a női oldaluk, de attól még ki van töltve az (alsó)nadrág rajtuk.

Most amúgy is divat ez a férfitípus.

Szexben mennyire igényled a férfi dominanciát?

2021. márc. 29. 13:51
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy te is domináns vagy, meg eleve domináns/férfias férfit keresel magad mellé, csak hát két domináns ember nem igazán fog jól kijönni egymással. Ha találsz egy szintén határozott, markáns véleménnyel rendelkező férfit, akkor meg jó eséllyel azon fogsz veszekedni, hogy miért nem ért egyet veled, miért nem az van, amit te akarsz stb.
2021. márc. 29. 14:03
 24/34 A kérdező kommentje:
#22 Nem értem hogy jön ide a szex.
2021. márc. 29. 14:34
 25/34 A kérdező kommentje:

Párkapcsolatban inkább a komprumisszum kereső vagyok. Bőven elég számomra a munkámban kiélni a dominanciámat. Nem akarok még otthon is ilyen szerepet magamra erőltetni.

2021. márc. 29. 14:38
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
#25: Akkor biztosan sokat csuklasz, te lehetsz a szeretett főnökasszony/kolléganő.
2021. márc. 29. 14:42
 27/34 anonim ***** válasza:
91%

Hogy jön a szex a párkapcsolathoz?

Komoly a kérdés? 😮

Fontos része és fontos, hogy ott is passzoljatok a jövendő pároddal.

2021. márc. 29. 14:47
 28/34 A kérdező kommentje:

Még szépen is fogalmaztál azt hiszem 🤣

2021. márc. 29. 14:54
 29/34 A kérdező kommentje:

Ennél a kérdésnél pont nem a szex a lényeg.

2021. márc. 29. 14:55
 30/34 anonim válasza:
100%

Jeez, emberek, tele van ez a kérdés tiszta rosszindulattal, meg szteretípiákkal átitatott jóindulattal. Egyfelől miért baj az, ha a fenti hölgy egy könyvmoly MacGyvert akar? Az vesse rá az első követ, aki sosem támasztott hasonló kritériumokat a leendő partnerével szemben, lehet hogy kevésbé szokványosak voltak (tudjon főzni, tudjon vezetni, akármi), de hát na. (Megjegyzem, szerintem egészségesebb, ha az ember tudja mit keres, mint ha csak úgy van bele a világba, aztán aki jön az jön). Az meg, hogy a leány túl domináns... Ember, nem tudom, elhiszem, hogy sok férfinál ez kivágja a biztosítékot, de azért az is furcsa nekem, hogy egy párkapcsolatot visszakézből ilyen alá-fölérendeltségi viszonynak tekintünk. Akadnak azért csávók, akik szeretik ha a csaj vagány, annak ellenére, hogy nem anyámasszony katonái. Namindegy, rant vége.

A kérdésre válaszolva: szerintem érdemes lenne megpróbálnod kezdeményezni. Egyrészt kevés srác van, aki visszakézből lepattint egy csajt, ha ő kezdeményez és még jól is néz ki (és elmondásod szerint te jól nézel ki), másrészt így könnyebben kiszűrheted azokat az arcokat, akiknek bejön ez a tűzrőlpattantság.

Amúgy csávó vagyok, 23, olvasok épp eleget, nem vagyok Bob the Builder, de számos ikeabútort összeraktam már *wink, wink* ;D

2021. márc. 29. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!