Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lunora kérdése:

Valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés

Sőt, biztos. Adott egy elég vonzó lány, tájékozottnak és viccesnek is mondanám magam.

De! 2 éve hogy nincs egy épkézláb párkapcsolatom.

Már a szüleimnek is feltűnt és elgondolkodtató kérdést kaptam , miszerint

-Nem lehet, hogy túl nagyok az igényeid?

Valójában nem érzem annak, ( bár nyilván mindenki ezt mondaná)

- kell, hogy valami megfogjon a másikba, a kisugárzás fontos

-intellektuálisan ki tudjon elégíteni

- olvasson vagy barkácsoljon

Nem olyan nagyon hosszú ez a lista és tényleg mindegy számomra, hogy magas, alacsony, a külsőségek majdhogynem nem érdekelnek.

Lehetséges hogy azért ijednek meg a srácok mert túlságosan határozott és karakán vagyok?

23 Leszek egyébként, és ha ez számít, lassan családot szeretnék, ennek a feltételeit pedig megalapoztam már, van egy jó állásom, saját házam, és tanulok is.

2021. márc. 29. 09:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem semmi gond nincs azzal ha a kérdezőnek nem jó bárki csak mert nő nemű. Inkább az a normális, hogy közös érdeklődést keres egy lánnyal.
2021. márc. 29. 10:41
 12/34 anonim ***** válasza:
64%
#10: Eleve az a legfőbb (?) szűrőd, hogy valaki olvasson vagy barkácsoljon. Na most te annyira áradozol a barkácsolásról (nem mellesleg bújtatottan önmagadat is fényezed, hogy te milyen klasszul tudsz barkácsolni), hogy ebből kb. az jön le, hogy aki erre képes, az számodra az istenember, a többi meg a "futottak még" kategória. Holott egy jó párkapcsolat nem csak - vagy nem feltétlenül elsősorban - azon múlik, hogy van-e közös hobbitok. (Mármint most nem a Tolkien-féle hobbitokra gondoltam.) Amúgy az ezermester mégis miféle tulajdonság a te értelmezésedben? Az ezermestert szerintem arra mondják, aki sokféle szakmunkát el tud végezni. De ilyenekből kevés akad, gyanítom, te sem értesz a vízszereléshez, meg a gázszereléshez, meg a tetőfedéshez stb. Ja, hát ha ezzel piszkáltam az egódat, akkor sérülékeny egód lehet.
2021. márc. 29. 10:55
 13/34 A kérdező kommentje:

Úgy nézem kissé rosszul fogalmaztam.

"Adott egy elég vonzó lány, tájékozottnak és viccesnek is mondanám magam."

Átfogalmazva:

Vonzó lány vagyok, aki vicces és tájékozott. És férfiak egyenlőre az ideáljaim. 😃

2021. márc. 29. 11:01
 14/34 A kérdező kommentje:
#12 Aranyos vagy. Nincs kedved meginni esetleg egy kávét?
2021. márc. 29. 11:11
 15/34 anonim ***** válasza:
92%
#14: Nem szoktam kávézni, felmenne a 90/60-as vérnyomásom. :) De neked fizetek egyet, ha én közben megihatok egy sört.
2021. márc. 29. 11:15
 16/34 anonim ***** válasza:
Szeretek barkácsolni otthon is épp csinálom a műhelyem amit tudok magamnak csinálok,szakember vagyok így a munkám is ehhez kapcsolódik! Olvasni nem szoktam sokat más módon képzem magam illetve ha valami érdekel annak olvasok csak utána! Még sem kellek a kutyának sem mert nem vagyok se 10/10 pasi se gazdag ,se drogos divat barom mint a többség! Ki érti ezt 🤷‍♂ 26f
2021. márc. 29. 12:51
 17/34 anonim ***** válasza:
" és viccesnek is mondanám magam." És általában akivel éppen vicceskedsz ö is viccnek érzi? Biztosan? Ezt azért gondold át!
2021. márc. 29. 12:54
 18/34 A kérdező kommentje:

Van az úgy hogy aki azt mondja magáról vicces, az már nem is az.

De az egóm elbírja ezt a tényt. Mert én tényleg vicces vagyok.

Hát általában amikor vicceskedek valakivel, akkor sír. De gondolom, hogy csak a nevetéstől csordul ki a könnye.

2021. márc. 29. 13:02
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Te mit szoktál barkácsolni? Tudsz tortát hegeszteni az erdőben? :D
2021. márc. 29. 13:15
 20/34 anonim ***** válasza:
94%

Az a baj, hogy neked képletesen! farkad van. (Hagyok időt kidühöngeni magad.)

Tök jó, hogy ilyen fiatalon sok mindent elértél, saját ház, jó fizu, talpraesettség, de ezek a dolgok ebből a szempontból kontraproduktívak.

Egy férfi melletted nehezen tudna férfi lenni, aki meg nem férfias az neked nem kellene gondolom.

Legegyszerűbb, ha ismerkedésnél egy kicsit ráerősítesz a csajos oldaladra.

Jöjjön a lovag, aki megvédhet és levághatja a sárkány fejét. Majd később megtudhatja, hogy neked amúgy sárkánybőrrel van dekorálva a nappalid, de akkor is hagyd azért a hétköznapi értelemben férfinak lenni.

Vagy ismerkedj idősebb pasikkal, akik előrébb tartanak az életben, nem látnak benned vetélytársat, hanem egy életrevaló fiatal nőt, akivel lehet tervezni.

Vagy keress olyan srácokat, akiknek bejön, ha a nő a domináns. Ha le tudod választani az anyjáról nyert ügyed van.

2021. márc. 29. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!