Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit rosszul csinálok?
Sőt, biztos. Adott egy elég vonzó lány, tájékozottnak és viccesnek is mondanám magam.
De! 2 éve hogy nincs egy épkézláb párkapcsolatom.
Már a szüleimnek is feltűnt és elgondolkodtató kérdést kaptam , miszerint
-Nem lehet, hogy túl nagyok az igényeid?
Valójában nem érzem annak, ( bár nyilván mindenki ezt mondaná)
- kell, hogy valami megfogjon a másikba, a kisugárzás fontos
-intellektuálisan ki tudjon elégíteni
- olvasson vagy barkácsoljon
Nem olyan nagyon hosszú ez a lista és tényleg mindegy számomra, hogy magas, alacsony, a külsőségek majdhogynem nem érdekelnek.
Lehetséges hogy azért ijednek meg a srácok mert túlságosan határozott és karakán vagyok?
23 Leszek egyébként, és ha ez számít, lassan családot szeretnék, ennek a feltételeit pedig megalapoztam már, van egy jó állásom, saját házam, és tanulok is.
Úgy nézem kissé rosszul fogalmaztam.
"Adott egy elég vonzó lány, tájékozottnak és viccesnek is mondanám magam."
Átfogalmazva:
Vonzó lány vagyok, aki vicces és tájékozott. És férfiak egyenlőre az ideáljaim. 😃
Van az úgy hogy aki azt mondja magáról vicces, az már nem is az.
De az egóm elbírja ezt a tényt. Mert én tényleg vicces vagyok.
Hát általában amikor vicceskedek valakivel, akkor sír. De gondolom, hogy csak a nevetéstől csordul ki a könnye.
Az a baj, hogy neked képletesen! farkad van. (Hagyok időt kidühöngeni magad.)
Tök jó, hogy ilyen fiatalon sok mindent elértél, saját ház, jó fizu, talpraesettség, de ezek a dolgok ebből a szempontból kontraproduktívak.
Egy férfi melletted nehezen tudna férfi lenni, aki meg nem férfias az neked nem kellene gondolom.
Legegyszerűbb, ha ismerkedésnél egy kicsit ráerősítesz a csajos oldaladra.
Jöjjön a lovag, aki megvédhet és levághatja a sárkány fejét. Majd később megtudhatja, hogy neked amúgy sárkánybőrrel van dekorálva a nappalid, de akkor is hagyd azért a hétköznapi értelemben férfinak lenni.
Vagy ismerkedj idősebb pasikkal, akik előrébb tartanak az életben, nem látnak benned vetélytársat, hanem egy életrevaló fiatal nőt, akivel lehet tervezni.
Vagy keress olyan srácokat, akiknek bejön, ha a nő a domináns. Ha le tudod választani az anyjáról nyert ügyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!