Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálok rosszul? (Interne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul? (Internetes ismerkedés)

Figyelt kérdés

Szerintem nem nézek ki rosszul, és azt gondolom, hogy a bensőm is rendben van. Igazából azzal van a gond szerintem, hogy nem jutok el egy lánnyal addig, hogy jobban megismerjen.

Pl.: Instán ráírok valakire, sosem ír vissza, jó nincsenek kint rólam sztárfotók, csak átlagosak, de ez ennyit számítana? Főleg úgy, hogy mindenki azt mondja, hogy a benső a legfontosabb?😅

Mióta aktuálissá vált a párkeresés nem volt alkalmam élőben próbálkozni, mert távoktatás alatt nem sokat megyek ki, csak sportolni. Lehet ez a netes dolog nem az én műfajom 🤷

Még esetleg annyi, hogy nem rég lettem 20.

2020. dec. 20. 15:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Az Insta nem társkereső oldal. Ezt csinálod rosszul.
2020. dec. 20. 15:24
 2/18 A kérdező kommentje:

Még esetleg annyi, hogy akivel meg jobban el tudtam beszélgetni, megismerni egymást, az vagy nagyon messze lakott, vagy nekem nem tetszett annyira. 😐

De őtőlük olyan visszajelzéseket kaptam, hogy nincs velem különösebb gond 🤷‍♂️🤷‍♂️ sőt

2020. dec. 20. 15:25
 3/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedves 1es!

Van igazság abban amit írsz 🤔

Én sok ellenpéldát is hallottam egyébként. A Tinder és társai meg nekem nem annyira szimpik.

Ha esetleg van más tipped, akkor szívesen meghallgatom😌

2020. dec. 20. 15:27
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
Sokan beszélgetnek, ismerkednek Instán is, szóval nem ördögtől való ötlet ez sem. Egyébként ez sajnos ilyen felszínes világ, ha elsőre nem nyűgözöl le valakit, akkor mehetsz a lecsóba.
2020. dec. 20. 15:38
 5/18 anonim ***** válasza:
37%

"Az Insta nem társkereső oldal. Ezt csinálod rosszul."

Az Insta társkereső oldal, ha nagyon jól kinéző férfi vagy, különben valóban nem az.

"Főleg úgy, hogy mindenki azt mondja, hogy a benső a legfontosabb?'

Annak, hogy mit mondanak, köze sincs ahhoz, amit tesznek. A nők szigorúan a külső alapján döntik el, hogy ki az a férfi, akivel egyáltalában szóba állnak és az interneten ez kiváltképp így van.

2020. dec. 20. 15:40
 6/18 anonim ***** válasza:
95%

1. Neten ismerkedsz. Halott ügy.

2. Minek írsz rá olyanra, aki messze lakik? Tanulj meg szűrni, akkor is, ha sok opció kiesik. Ez csak a látszat. Valójában úgyse lesz semmi olyannal, akivel egy találkát se tudtok összehozni.

3. Ha a belső értékek számítanak, te se pampogj, ha nem modell szépségű a lány, de belsőre amúgy rendben van.

4. Ha a top külsőre mész, te se a belső értékeidre hivatkozz. Gyúrd ki magad, és legyen műtermi (minőségű) profi portfóliód.

2020. dec. 20. 15:43
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
Netes ismerkedésnél valami meghökkentővel kell indítani. Az én kedvencem pl a "Lehet felétek tyúkot lopni?" kérdés volt.
2020. dec. 20. 15:43
 8/18 anonim ***** válasza:
69%

Úgy kb. mindent rosszul csinálsz. De, tényleg.

1, Szerinted nem nézel ki rosszul. Tök oké, szerinted milliomos is lehetsz, ettől még a bankban nem fognak pénzt adni. Ha annyira szenvedsz a társkereséssel, valószínűleg annyira jól sem nézel ki.

2, A belsőd rendben van? Oké, ez mit jelent? Kedves vagy? Minden ember kedves, ha dugni akar. Ez még semmi.

3, Instán rásírsz valakire, de nem írnak vissza és nincsenek kint rólad sztárfotók? Az insta nem társkereső, de minden használható annak. Az insta a képekről szól. Szerinted, ha ott nincsenek kint rólad extra fótok, miért írjanak vissza? Vagy mire? Akikre írsz, azoknak ír még 20 pasi és lesz köztük nálad jobb is.

2020. dec. 20. 15:57
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket! 😀

Nem a top külsőre megyek, egy átlagosan szép lány tökre megfelelne, hosszútávon úgyis a benső a legfontosabb szerintem. Persze azért kell a testi vonzódás is egymáshoz, anélkül nem nagyon megy 🤷‍♂️

Külsőre egyébként szerintem rendben vagyok, rendszeresen sportolok.

2020. dec. 20. 16:01
 10/18 anonim ***** válasza:
97%
Rakj fel magadról egy képet és akkor lesz is miről beszélnünk. Az egyik legrondább, 26 éves szűz haverom is rendben van szerinte külsőleg, mert az anyja azt mondta neki.
2020. dec. 20. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!