Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul? (Internetes ismerkedés)
Szerintem nem nézek ki rosszul, és azt gondolom, hogy a bensőm is rendben van. Igazából azzal van a gond szerintem, hogy nem jutok el egy lánnyal addig, hogy jobban megismerjen.
Pl.: Instán ráírok valakire, sosem ír vissza, jó nincsenek kint rólam sztárfotók, csak átlagosak, de ez ennyit számítana? Főleg úgy, hogy mindenki azt mondja, hogy a benső a legfontosabb?😅
Mióta aktuálissá vált a párkeresés nem volt alkalmam élőben próbálkozni, mert távoktatás alatt nem sokat megyek ki, csak sportolni. Lehet ez a netes dolog nem az én műfajom 🤷
Még esetleg annyi, hogy nem rég lettem 20.
#1 What? Mert szerinted csak társkereső oldalon lehet ismerkedni?
Tescoban nem hetek oda egy csinos lányhoz, mert a tesco nem tárkereső oldal?
Tehát, te írtál ki egy kérdést és én írjak rád? Ember, jól vagy?
A belsődről azt már megtudtuk, hogy nagyon nem vagy képben. A külsődről meg azt, hogy átlagos vagy az alatti.
Hát akkor rád írok én, ezen ne múljon a dolog 😂
Arra akartam ezzel célozni, hogy úgy ítélitek meg az embert, hogy nem is ismeritek.
A hozzászólásod alapján az akarat sincs meg benned, hogy ez ne így legyen.
Nem hiszem, hogy csúnya lennék. Barátnőm is volt már, szűz sem vagyok (100+ érvem van erre). Menőzhetnék egy csomó mindennel, de alapvetően nem úgy neveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!