Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálok rosszul? (Interne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul? (Internetes ismerkedés)

Figyelt kérdés

Szerintem nem nézek ki rosszul, és azt gondolom, hogy a bensőm is rendben van. Igazából azzal van a gond szerintem, hogy nem jutok el egy lánnyal addig, hogy jobban megismerjen.

Pl.: Instán ráírok valakire, sosem ír vissza, jó nincsenek kint rólam sztárfotók, csak átlagosak, de ez ennyit számítana? Főleg úgy, hogy mindenki azt mondja, hogy a benső a legfontosabb?😅

Mióta aktuálissá vált a párkeresés nem volt alkalmam élőben próbálkozni, mert távoktatás alatt nem sokat megyek ki, csak sportolni. Lehet ez a netes dolog nem az én műfajom 🤷

Még esetleg annyi, hogy nem rég lettem 20.

2020. dec. 20. 15:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

#1 What? Mert szerinted csak társkereső oldalon lehet ismerkedni?

Tescoban nem hetek oda egy csinos lányhoz, mert a tesco nem tárkereső oldal?

2020. dec. 20. 16:18
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
#11: Ez a gyk. Az itteni nők szerint a férfi legyen spontán, DE csak társkereső oldalakon lehet ismerkedni! :D
2020. dec. 20. 16:19
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha valaki mégis nagyon kételkedne a bensőmben/külsőmben, akkor bátran írjon rám, aztán kérdezzen párat.
2020. dec. 20. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

Kis lúzer vagy az a baj😅

19/L

2020. dec. 20. 16:27
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

Tehát, te írtál ki egy kérdést és én írjak rád? Ember, jól vagy?

A belsődről azt már megtudtuk, hogy nagyon nem vagy képben. A külsődről meg azt, hogy átlagos vagy az alatti.

2020. dec. 20. 17:48
 16/18 A kérdező kommentje:

Hát akkor rád írok én, ezen ne múljon a dolog 😂

Arra akartam ezzel célozni, hogy úgy ítélitek meg az embert, hogy nem is ismeritek.

A hozzászólásod alapján az akarat sincs meg benned, hogy ez ne így legyen.

Nem hiszem, hogy csúnya lennék. Barátnőm is volt már, szűz sem vagyok (100+ érvem van erre). Menőzhetnék egy csomó mindennel, de alapvetően nem úgy neveltek.

2020. dec. 20. 18:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Már ott elrontottad hogy regisztráltál egy internetes társkeresőre.
2020. dec. 23. 04:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Neten csajozás = simp
2020. dec. 23. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!