Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért vesztik el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vesztik el az érzéseiket ilyen hamar egy férfi felé?

Figyelt kérdés

Most hogy már egy ideje itthon vagyok, elkezdtem elemezni a múltbéli ismerkedéseimet. És azt vettem észre, hogy randizhatok egy nővel bármilyen régóta, vagy akár együtt is lehetünk bármennyi ideje, ha olyat teszek amit ő súlyos hibának ítél meg, vagy nem megyek át a "tesztjein" akkor vége, eltűnnek az irántam táplált érzései. És ez attól függetlenül, hogy hány hete-hónapja vagyunk együtt, és mi mindent éltünk át. És most nem olyan hibákra gondolok, mint a megcsalás. Hanem olyan emberi dolgok, mint pl. amik velem estek meg: 3 hónapja voltam együtt egy lánnyal, úgy volt már össze is költözünk. Egyik este viszont véletlenül beszóltam neki, (egy rossz vicc volt csak), és sírva fakadt. Hiába kértem bocsánatot tőle, 2 nap múlva ghostolt. Azóta nem tudtam vele beszélni. Vagy ami már sokszor megtörtént, hogy randin történik valami. Ha nagyon nyomulok az a baj, ha későn lépek akkor az a baj. Ha egy szituációra nem úgy reagálok, ahogy azt a lány elvárja, akkor egyből vége, többet nem fog keresni/válaszolni. Vagy ha a barátnők/ismerősök nem hagynak jóvá, akkor is repülök. A chatről nem is beszélve: ott állandóan megy a játszma és ha egyszer is nem jól kezelek le egy helyzetet, akkor ennyi.

Nekem tervbe van a családalapítás, és egy boldog élet, de ha ez így folytatódik, akkor passz. Míg ha nálam a partnerem hibázik, türelmes vagyok vele, hisz észre tudom venni a jó tulajdonságait is. Ha meg nagyon kezdeti a dolog, akkor kivárok, hisz egy elkövetett hibából nem fogok ítélkezni. Viszont úgy érzem, ez fordítva egyáltalán nem így működik. A lányok valahogy tudják irányítani az érzéseiket, mikor ki iránt mit érezzenek. Mellesleg azt olvastam, hogy a nagyon "alfa" kinézetű srácoknak a lányok mindent megbocsátanak, és mindent elnéznek nekik. Akár alázhatják is őket. Igaz ez? Én egy kicsit konzervatívabb vagyok, és próbálok ezzel az értékrenddel érvényesülni.

2021. márc. 28. 22:52
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
76%
"Kiábrándulás" hallottad már ezt a szót? Akkor következik be ha valami nagy törés van a kapcsolatban. Megcsalás, hazugság, bizalomvesztés, stb.
2021. márc. 29. 14:23
 32/37 anonim ***** válasza:
20%

mucika nyuszika, le volt írva ott fentebb. az, hogy nem tetszik és ezért rögtön minősítgetsz, nem az én hibám. ja de, mert férfi vagyok.

ehhheheee, ennyi

2021. márc. 29. 15:43
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
En is az vagyok egyelek meg, szoval a "ferfui vagyok banstatok" kartyat ne huzd elo
2021. márc. 29. 16:20
 34/37 anonim ***** válasza:
50%
Ezt már nekem is mondták nők, hogy náluk egyetlen rossz mondat elég és kész, vége mindennek. Bármilyen apró hiba, tényleg elég ha lefikázod a kedvenc sorozatát, máris repülsz. Durva amúgy. Ebből is látszik, hogy bőven van férfiból válogatniuk.
2021. márc. 29. 18:21
 35/37 anonim ***** válasza:
37%

dezső, te elég messze vagy a férfitól mucikázással :D

Amúgy meg ott fentebb kifejtették neked.

2021. márc. 29. 21:20
 36/37 anonim ***** válasza:
Kedves vagy mucus
2021. márc. 30. 10:14
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, a negatívokkal ne foglalkozz, csak lehúzni akarnak.

a fentebb leírtakban van a lényeg: ezeknek a nőknek jobb híján időtöltés voltál, és valószínűleg megvolt már az új pasi, így ilyen kamudrámákkal könnyen lehetett lelépni tőled.

az ismerkedéskor meg bármit tehetnek, mert még a legrondábbaknak is van vagy 10 udvarlójuk, így beleköthetnek a legkisebb hibádba is.plusz ott van a pic.sabarátnők hatás, amit te is írtál.

ezekben nem te vagy a hibás, ne emészd magad emiatt.

2021. ápr. 3. 11:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!