Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért vesztik el az érzéseiket ilyen hamar egy férfi felé?
Most hogy már egy ideje itthon vagyok, elkezdtem elemezni a múltbéli ismerkedéseimet. És azt vettem észre, hogy randizhatok egy nővel bármilyen régóta, vagy akár együtt is lehetünk bármennyi ideje, ha olyat teszek amit ő súlyos hibának ítél meg, vagy nem megyek át a "tesztjein" akkor vége, eltűnnek az irántam táplált érzései. És ez attól függetlenül, hogy hány hete-hónapja vagyunk együtt, és mi mindent éltünk át. És most nem olyan hibákra gondolok, mint a megcsalás. Hanem olyan emberi dolgok, mint pl. amik velem estek meg: 3 hónapja voltam együtt egy lánnyal, úgy volt már össze is költözünk. Egyik este viszont véletlenül beszóltam neki, (egy rossz vicc volt csak), és sírva fakadt. Hiába kértem bocsánatot tőle, 2 nap múlva ghostolt. Azóta nem tudtam vele beszélni. Vagy ami már sokszor megtörtént, hogy randin történik valami. Ha nagyon nyomulok az a baj, ha későn lépek akkor az a baj. Ha egy szituációra nem úgy reagálok, ahogy azt a lány elvárja, akkor egyből vége, többet nem fog keresni/válaszolni. Vagy ha a barátnők/ismerősök nem hagynak jóvá, akkor is repülök. A chatről nem is beszélve: ott állandóan megy a játszma és ha egyszer is nem jól kezelek le egy helyzetet, akkor ennyi.
Nekem tervbe van a családalapítás, és egy boldog élet, de ha ez így folytatódik, akkor passz. Míg ha nálam a partnerem hibázik, türelmes vagyok vele, hisz észre tudom venni a jó tulajdonságait is. Ha meg nagyon kezdeti a dolog, akkor kivárok, hisz egy elkövetett hibából nem fogok ítélkezni. Viszont úgy érzem, ez fordítva egyáltalán nem így működik. A lányok valahogy tudják irányítani az érzéseiket, mikor ki iránt mit érezzenek. Mellesleg azt olvastam, hogy a nagyon "alfa" kinézetű srácoknak a lányok mindent megbocsátanak, és mindent elnéznek nekik. Akár alázhatják is őket. Igaz ez? Én egy kicsit konzervatívabb vagyok, és próbálok ezzel az értékrenddel érvényesülni.
mucika nyuszika, le volt írva ott fentebb. az, hogy nem tetszik és ezért rögtön minősítgetsz, nem az én hibám. ja de, mert férfi vagyok.
ehhheheee, ennyi
dezső, te elég messze vagy a férfitól mucikázással :D
Amúgy meg ott fentebb kifejtették neked.
kérdező, a negatívokkal ne foglalkozz, csak lehúzni akarnak.
a fentebb leírtakban van a lényeg: ezeknek a nőknek jobb híján időtöltés voltál, és valószínűleg megvolt már az új pasi, így ilyen kamudrámákkal könnyen lehetett lelépni tőled.
az ismerkedéskor meg bármit tehetnek, mert még a legrondábbaknak is van vagy 10 udvarlójuk, így beleköthetnek a legkisebb hibádba is.plusz ott van a pic.sabarátnők hatás, amit te is írtál.
ezekben nem te vagy a hibás, ne emészd magad emiatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!