Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért vesztik el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vesztik el az érzéseiket ilyen hamar egy férfi felé?

Figyelt kérdés

Most hogy már egy ideje itthon vagyok, elkezdtem elemezni a múltbéli ismerkedéseimet. És azt vettem észre, hogy randizhatok egy nővel bármilyen régóta, vagy akár együtt is lehetünk bármennyi ideje, ha olyat teszek amit ő súlyos hibának ítél meg, vagy nem megyek át a "tesztjein" akkor vége, eltűnnek az irántam táplált érzései. És ez attól függetlenül, hogy hány hete-hónapja vagyunk együtt, és mi mindent éltünk át. És most nem olyan hibákra gondolok, mint a megcsalás. Hanem olyan emberi dolgok, mint pl. amik velem estek meg: 3 hónapja voltam együtt egy lánnyal, úgy volt már össze is költözünk. Egyik este viszont véletlenül beszóltam neki, (egy rossz vicc volt csak), és sírva fakadt. Hiába kértem bocsánatot tőle, 2 nap múlva ghostolt. Azóta nem tudtam vele beszélni. Vagy ami már sokszor megtörtént, hogy randin történik valami. Ha nagyon nyomulok az a baj, ha későn lépek akkor az a baj. Ha egy szituációra nem úgy reagálok, ahogy azt a lány elvárja, akkor egyből vége, többet nem fog keresni/válaszolni. Vagy ha a barátnők/ismerősök nem hagynak jóvá, akkor is repülök. A chatről nem is beszélve: ott állandóan megy a játszma és ha egyszer is nem jól kezelek le egy helyzetet, akkor ennyi.

Nekem tervbe van a családalapítás, és egy boldog élet, de ha ez így folytatódik, akkor passz. Míg ha nálam a partnerem hibázik, türelmes vagyok vele, hisz észre tudom venni a jó tulajdonságait is. Ha meg nagyon kezdeti a dolog, akkor kivárok, hisz egy elkövetett hibából nem fogok ítélkezni. Viszont úgy érzem, ez fordítva egyáltalán nem így működik. A lányok valahogy tudják irányítani az érzéseiket, mikor ki iránt mit érezzenek. Mellesleg azt olvastam, hogy a nagyon "alfa" kinézetű srácoknak a lányok mindent megbocsátanak, és mindent elnéznek nekik. Akár alázhatják is őket. Igaz ez? Én egy kicsit konzervatívabb vagyok, és próbálok ezzel az értékrenddel érvényesülni.

2021. márc. 28. 22:52
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Elnézést a helytelenül leírt szavakért, telefonon vagyok és nem egyszerű ennyi szöveget legépelni.
2021. márc. 28. 23:27
 12/37 anonim ***** válasza:
56%

9! Értem, tehát most már férfi sem létezik számodra, egyre jobb! Ezt úgy hívják, hogy szókratészi módszer, amikor be akarod bizonyítani, hogy egyik fogalom sem egyértelmű, amit az emberek használnak. Na most azért 1000-ből 999 ember érti, hogy mi az, hogy férfi meg nő, már bocs...

Erre mondom, hogy álszentség, mivel nem akarod beismerni amit mindenki tud -és pl. pszichológiai vizsgálatok is igazolják hogy van objektív eszközökkel mérhető vonzóság, és igen mindkét nemnek van egy preferenciája- így magát a fogalmat támadod, hogy a végén akkor is magadat hidd igaznak és jónak, ha egyértelmű a többségnek, hogy butaságot beszélsz. Kétlem, hogy ezt a magadfajták valaha is képesek lennének felfogni.

2021. márc. 28. 23:27
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Mert még nincsenek érzéseik írányodba, csak érdeklődőek.
2021. márc. 28. 23:29
 14/37 anonim ***** válasza:
86%
mert nem vagy az esete, csak lehet volt 1-2 olyan tulajdonságod ami miatt megpróbálta.. A nők már kezdetekkor érezni szokták a vágyat a férfi felé akivel szívesen eltöltenének pár hónapot.
2021. márc. 28. 23:50
 15/37 anonim ***** válasza:
30%

"#4: számomra nem létezik olyan, hogy "alfa", meg "elit pasi". Na, ehhez mit szólsz, te nagyeszű"

Nem létezik igazán jó bor, csak borok vannak. Aztán kinek ez a jó, kinek az. Az alsó polcos koccintós pontosan ugyanolyan minőségű, mint egy Dúzsi. Individuális értéke van mindegyiknek és ne csoportosítsunk soha! Vessünk végre véget a borok megkülönböztetésének!

2021. márc. 28. 23:52
 16/37 anonim ***** válasza:
26%

Ja, meg elit autok sincsenek......

A Zapor Joska is van olyan gyors, mint a Bugatti.... Szabadesesben a mezoszferabol :)

36F incel

2021. márc. 29. 00:52
 17/37 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem csak arról van szó, hogy bizonyos időnek el kell telnie ahhoz, hogy megismerhessenek, aztán meg, amikor ez megtörtént, kiábrándulnak beloled😀

Lehet hogy mélyen, legbelül egy taszító ember vagy, és itt a probléma, nem pedig a nőkben.

2021. márc. 29. 01:07
 18/37 A kérdező kommentje:

Mondjuk az lehet, hogy megláttak bennem valamit, megvolt a fellángolás, aztán meg kicsit megismertek, és tényleg kiábrándultak belőlem. De hogy mi lehet ez a taszító tulajdonság bennem. Bár tudnám... Az a rossz, hogy hiába van sok férfi/nő barátom, ők elfogultak velem szemben mivel már ismernek régóta, és nem a realitást mondják. Pedig tényleg van bennem valami amivel taszítom a nőket, mert már nem először fordul elő ez a pár eset amit fent leírtam, hogy pár randi/kis idő után otthagynak.

Szerintetek hogyan keressem meg ezeket a hátrányos tulajdonságaimat? Menjek el pszichológushoz? Vagy csak kérdezzek meg egy ismeretlen lányt, hogy randizzon velem, aztán elemezzen ki? Ez viszont olyan furán hangzik. Ilyet senki sem csinál.

2021. márc. 29. 01:21
 19/37 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ezek a nők nem is voltak igazán szerelmesek beléd, csak megpróbálták veled vagy ilyesmi.

Ismerkedésnél meg azért jellemző ez a nőkre, mert ha téged egy apróság miatt lekoptatnak, úgyis lesz helyetted 10 másik. Amíg valaki nem hat igazán az ösztöneikre, addig minden apróság miatt tudnak szelektálni.

2021. márc. 29. 01:31
 20/37 anonim ***** válasza:
83%

Én eleve csak olyannal jövök össze, aki már az első alkalommal megfog, aki "levesz a lábamról". Nekem a majd lassan kialakul módszer nem vált be. Gyanítom ezek a lányok viszont ezzel próbálkoztak.

Nekem így, leírás alapján görcsösnek tűnsz. Mit írjak, mit ne írjak, mit mondjak, mit ne mondjak stb. Azokkal a lányokkal is ennyire feszengtél, akikkel sikerült hosszabb kapcsolatot kialakítani? Mert ha nem, én itt látnám a dolog nyitját.

Ami az alfa-nem alfa dolgot illeti, alfa lehet a munkanélküli tahó is, amennyiben a saját köreiben ő a vezérbika és lehet a sármos vállalat igazgató is, de még az öreg Andy Vajna is. Na most akkor, mivel Vajna Timi az alfákra bukott, vajon összejönne a Szaros Pistával, Karakószörcsögről is, aki a helyi lányok szerint "alfa"? Vagy mégis csak van egy viszonyítási rendszer ebben?

Szerintem "alfa" attól lesz valaki, hogy vezető kisugárzása van, hogy erős, karakteres jellem. De minden közegben másképp lehet érvényesülni, így minden közegben eltérő jelentéssel és jellem halmazzal bír egy alfa. Egy tahó, aki a saját berkein belül a helyi menő csávó, a wall streeten gyanítom hamar koppanna. De a gazdag arany ifjú se nagyon tudna érvényesülni a kemény fiúk között. Pedig mindkettő a saját rétegében alfa.

Nem azt mondom, hogy nincsenek közös jegyek, hiszen a magabiztosság, az erő amit az illető sugároz, az, hogy a gyengébb jellemek szívesen követik, mind igazak az összes delikvensre. De ettől még nagyon nem egyformák, ahogy a nők sem, akik őket választják.

2021. márc. 29. 03:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!