Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért vesztik el az érzéseiket ilyen hamar egy férfi felé?
Most hogy már egy ideje itthon vagyok, elkezdtem elemezni a múltbéli ismerkedéseimet. És azt vettem észre, hogy randizhatok egy nővel bármilyen régóta, vagy akár együtt is lehetünk bármennyi ideje, ha olyat teszek amit ő súlyos hibának ítél meg, vagy nem megyek át a "tesztjein" akkor vége, eltűnnek az irántam táplált érzései. És ez attól függetlenül, hogy hány hete-hónapja vagyunk együtt, és mi mindent éltünk át. És most nem olyan hibákra gondolok, mint a megcsalás. Hanem olyan emberi dolgok, mint pl. amik velem estek meg: 3 hónapja voltam együtt egy lánnyal, úgy volt már össze is költözünk. Egyik este viszont véletlenül beszóltam neki, (egy rossz vicc volt csak), és sírva fakadt. Hiába kértem bocsánatot tőle, 2 nap múlva ghostolt. Azóta nem tudtam vele beszélni. Vagy ami már sokszor megtörtént, hogy randin történik valami. Ha nagyon nyomulok az a baj, ha későn lépek akkor az a baj. Ha egy szituációra nem úgy reagálok, ahogy azt a lány elvárja, akkor egyből vége, többet nem fog keresni/válaszolni. Vagy ha a barátnők/ismerősök nem hagynak jóvá, akkor is repülök. A chatről nem is beszélve: ott állandóan megy a játszma és ha egyszer is nem jól kezelek le egy helyzetet, akkor ennyi.
Nekem tervbe van a családalapítás, és egy boldog élet, de ha ez így folytatódik, akkor passz. Míg ha nálam a partnerem hibázik, türelmes vagyok vele, hisz észre tudom venni a jó tulajdonságait is. Ha meg nagyon kezdeti a dolog, akkor kivárok, hisz egy elkövetett hibából nem fogok ítélkezni. Viszont úgy érzem, ez fordítva egyáltalán nem így működik. A lányok valahogy tudják irányítani az érzéseiket, mikor ki iránt mit érezzenek. Mellesleg azt olvastam, hogy a nagyon "alfa" kinézetű srácoknak a lányok mindent megbocsátanak, és mindent elnéznek nekik. Akár alázhatják is őket. Igaz ez? Én egy kicsit konzervatívabb vagyok, és próbálok ezzel az értékrenddel érvényesülni.
" A lányok valahogy tudják irányítani az érzéseiket, mikor ki iránt mit érezzenek. "
Életem poénja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nem lehet, hogy a nők is türelmesek veled és csak akkor dobbantanak, amikor valami olyat csinálsz, ami mellett nem lehet elmenni (pl beszólsz egy olyat, hogy elsírja magát).
Ezt az alfa dumát gondolom egy inceltől hallottad, gratulálok, hogy mostantól te is azzá váltál.
Jó, ez a kijelentés kicsit sarkalatos volt, hogy tudják irányítani az érzéseiket. Akkor inkább úgy mondom, hogy befolyásolni.
De ezek egyáltalán nem nagy dolgok. Az a beszólásos vicc is olyan volt, amit nagyon sokszor elsütöttem, sok embernél. Eddig még mindenki nevettet rajta, és nem könyveltek el idiótának. Nem tudom, mit jelent az az incel, de ezt az alfa dumát itt olvastam az oldalon.
Bocsánat a kérdéshez érdemben nem tudok hozzászólni, vagyis tudnék, de már feküdnék, szóval az döbbent meg, hogy van olyan válaszoló, akinek a mondanivalója annyi, hogy akkor ha azt írod, egy jóképű, szoknyapecérre, hogy "alfa", akkor te már incel vagy és nem kel veled foglalkozni. 🤣🤣
Térjetek már észre mindenki érti az "alfa" jelentését, aki akarja, az "elit pasi" ennyi, és igen ebben a kérdezőnek ebben igaza van, hogy az ilyeneknek szinte mindent elnéznek a nők.
#3: szóval kérdező, az a fő bajod, hogy miért ghostolnak a nők. Talán azért, mert nem tudsz viselkedni még kapcsolaton belül sem? És csak utólag veszed észre, hogy tajtparaszt voltál?
Nem gondolod, hogy esetleg neked kellene megváltoznod, mégpedig alapvetően?
Azért vesztítik el, mert nem voltak mély érzéseik. Tehát nincs mit elveszíteni. Meg aztán a kötődés is fontos: ha ismerted volna őket már kb. 5 éve, úgy, hogy jóban vagytok, elnézőbbek lettek volna veled.
De egyébként, bár azt gondolom, nem kevés ilyen nő van, azért vannak olyanok is, aki empatikusabbak, és elnézőbbek: ha látják, hogy a másik őszintén sajnálja a dolgokat. De ezekből a nőkből szerintem kevesebb van.
Egyébként nem tudják irányítani az érzéseiket, pont ebbe törik bele a bicskájuk sokszor.
#7: "ez is olyan mint, hogy te is tudod, hogy ki az igazán szép és vonzó nő a férfiak számára"
"a férfiak", mint olyan, is nem létező fogalom számomra. Különálló individuumok vannak, más-más ízléssel, nem homogén massza, pláne nem ennyi embert számláló tömegre vonatkoztatva. Kétlem, hogy ezt a magadfajták valaha is képesek lennének felfogni.
Huh, de sok válasz érkezett hirtelen. Nem hiszem, hogy fogok tudni mindenkinek válaszolni.
Ezt nem értem, hogy miért mondtad, hogy nem tudok viselkedni kapcsolaton belül. Ez előtt 2 hosszú kapcsolatom is volt, egy 5 éves, és egy 3 éves. Bár tény, hogy nem kellet sokat tennem azért, hogy összejöjjek a lánnyal, de mindig volt szerelmes voltam, és sose voltam bunkó. Mindkettő kapcsolat "boldogan" ért véget, ha lehet ilyet mondani.
De mióta ismerkedek, azóta is ugyan ilyen vagyok, nem vagyok tapló, se paraszt. Sok lány barátom van, és alapvetően szeretnek a társaságomba lenni. Gondolom, ha tapló lennék, akkor ez nem így lenne.
Illetve igen, nekem kéne változnom, de nem tudom, hogy milyen irányba, mert amiket leírtál rólam, azokat egyáltalán nem érvényesek rám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!