Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatfüggőség és igénytelen dolog összejönni olyannal aki nem igazán vonzó számodra csak azért hogy ne legyél egyedül, csak mert ez a férfiakra jobban jellemző?
#7: Attól függ, hogy csak te gondolod úgy, hogy a nő nem igazán vonzó, vagy az átlag férfi gondolja a saját nőjéről, hogy nem igazán vonzó.
Nekem például sok olyan nő nem jön be, akire itt csorgatják a nyálukat. De van olyan, akit meg lefikáznak és tetszik. Ha összejövök egy ilyennel akkor megkapom a hátam mögött, hogy biztos csak azért, mert a modellcsaj szóba nem állna velem és savanyú a szőlő.
Sajnos van akinek nincs más választása.
A gyk-n ez a 22-es csapdája amúgy is.
Ha egyedül maradsz, megkapod hogy incel vagy.
Ha összejössz egy ilyen nővel, akkor meg aljas féreg, amiért becsapod szegényt (holott ez lehet hogy kölcsönös, mert ő sem kapna jobbat).
Nyugi: lesz 1 hónap, max. egy év, amíg összetart az ilyen zománc... bocs, románc, majd jön az elválás, ami a mai világban nem ritka.
Nincs nagy értelme a konvencionális hagyományokat követni, mert csakhogy a "barinőmnek van társa, nekem meg még nincs".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!