Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők miért nem szeretik a kedves, szeretetteljes férfiakat?
Értem én hogy vannak olyan nők akiknek ilyen férfi kell,de mit adnak ezért cserébe?
Szépek és le lehet velük feküdni ha ők úgy akarjàk?
Mert nekem ez nagyon kevés lenne,illetve soha nem jönnék össze olyan nővel aki ilyen férfire vàgyik.
"Szépek és le lehet velük feküdni ha ők úgy akarjàk?"
A kedves férfi, akinek baj, hogy nem szabad nemi erőszakolni.
Nem igazàn làtom értelmét a tovàbbi válaszaimnak mert nem visz előre.
Ti így gondoljàtok, én pedig másképp.
A kettő soha nem fog talàlkozni.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásàt .
További szép napot kívánok mindenkinek és sok szerencsét :)
Nő vagyok, nekem eddig csak szeretetteljes, kedves párom volt, az ismerőseim többségét is ilyesmi férfiakkal látom tartós párkapcsolatban, esetleg párnak volt pár félrelövése, de hát ugye tapasztalatból tanul az ember.
Szóval magában az, hogy kedves és szeretetteljes vki, még nem ok a sikertelenségére. Nyilván, ha emellett pl. ronda, akkor tényleg kisebb az esélye, de fordított esetben nőként is nehéz. Kérdés, hogy emellett milyen a személyiségének a többi része, mennyire intelligens pl. Meg hogy a szeretteljesség együtt jár-e a hajbókoló pincsiséggel, a papucssággal, a "bocs, hogy élek" mentalitással, a "nekem mindegy, drágám" féle szobanövény személyiséggel és az önálló gondolatok hiányával, mert az tényleg nem vonzó a nők többségének.
Remélem a kedélyek lenyugodtak már egy pár nap alatt, és tudunk beszélni normálisan.
Szóval kezdjük ott hogy én nem smúzolok a nőnek hogy a bugyijába jussak mert számomra nem ez a legfontosabb, sőt tovább megyek nem szeretnék egy nővel se lefeküdni érzelmek nélkül.
A másik úgy vélem intelligens vagyok, olyan dolgokról is el lehet velem beszélgetni amiről egy átlagos férfival nem sűrűn.
Szerintem elég magas az érzelmi intelligenciám is, mivel lehet velem mély és tartalmas beszélgetéseket folytatni, ahol nem csak végig hallgatom hanem megértem és próbálok segíteni , változtatni a dolgokon.
Számomra a párom a legfontosabb és neki akarom a legjobbat, de nem vagyok se papucs, se pincsi, a saját elképzeléseim is szeretném ha teljesülnének, de eddig mindig ott volt a probléma hogy azok nem teljesültek.
Szerintem betöltöttem a férfi szerepét a kapcsolataimban, de mellette egy megértő és alkalmazkodó típus is vagyok, ami szerintem nem rossz párosítás.
Összességében mindegy mit írok ide, vagy hogyan magyarázom ha nem hiszi el senki.
Ha valaki kételkedik bennem, vagy rágalmaz ahogyan sokan tettétek, beszélgessen velem és ismerjen meg, és majd akkor mondja hogy nem vagyok kedves és szeretetteljes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!