Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők miért nem szeretik a kedves, szeretetteljes férfiakat?
"Nem mondok ilyet, csak a nők nagy többségének ilyen férfiak tetszenek."
Ja, az első bolond ne általánosítson a férfiaktól, de te megteheted, kedveske.
Vigyázz, összegyűlt itt az elégedetlen femináci hadsereg, ignoráld őket. :))
Egyébként megparancsolom, hogy ezt is pontozzák le. :D
Nem én mondom hogy kedves és szeretteljes vagyok hanem màsok rólam.
Nem àltalànosítás szerintem ha azt írom hogy nagy többség,mivel ez egy tény ,nem azt mondtam hogy mindenki.
"Mivel nem vagyok egy menő, nagy dumás, laza , nagypofájú férfi"
Ennek ellenére helyén van az önbizalmad, jó a kommunikációs készséged és könnyen ismerkedsz, beszélgetsz bbárkivel? Vagy némán állsz a társaság szélén és irigyled a "menő, nagy dumás laza férfiakat"? Mert ha egy darab görcs vagy a társaságban, vagy a néma sarok zászló, akkor lehetsz te egy arany ember, mivel nem nyitsz a társaság felé ezt senki nem fogja tudni rólad. Másrészt, nem mindegy mennyire egészséges a ragaszkodásod, csüngésed a másikon.
Abban igazad van, hogy annyi a párkeresés nyitja, hogy meg kell találni azt, akinek azonosak a vágyai a tieddel. Tehát aki a majomszeretetre, az otthon ülésre és egyebekre vágyik. De minél inkább eltolódik a stílusod valamelyik véglet irányába, annál kevesebb lesz a jelentkező, főleg ha játszod a kukát mikor ismerkedési helyzet van. Ez nem azt jelenti, hogy a "szeretetteljes férfiak" nem kellenek, hanem az egyéb körítés, az, ahogy te kifejezed a szereteted, az, ahogy te működsz. Mert az, hogy valaki szeretetteljes ezer és egy formában megjelenhet, nem csak a nyálas majom szeretetben. Ezen érdemes elmerengni.
Szerintem jó a kommunikàciós készségem ,nem vagyok kuka a beszélgetések soràn.
Nem irigylek én senkit,nem is lenne mit.
Nekem rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban. Mármint eddig akárhány férfi mondta nekem magáról, hogy ő kedves, stb, MINDEGYIK KIVÉTEL NÉLKÜL oda jutott, hogy lekrvázott, megfenyegetett, hasonlók.
Még pár éve itt gyk-n volt a kedvencem az egyik felhasználó, rám írt privátban egy kommentem miatt, leírta nekem hogy ő egy kedves, udvarias, érzékeny férfi, és ezért nem kell senkinek. Majd utána egy másik kommentem kapcsán is rám írt, hogy "temetőbe raklak te kutya". XDDD
Meg volt egy másik, aki élőben fárasztott, ő is kedvesnek mondta magát, hamar eljutottunk oda hogy az albérletem előtt az utcán óbégatott részegen hogy dögöljek meg, kva vagyok. (Az apropó az volt, hogy megtudta hogy kapcsolatban élek.) :D
Egyébként ezért is jó társaságba és rendezvényekre menni ismerkedés során, én pl. mindig figyelem, hogy rajtam kívül másokkal hogyan beszél - vannak egy csomóan, akik velem kedvesek, de ismerősökkel, pincérrel, hostessel, takarítóval bunkók. Na, ők nem kedves emberek, csak el tudják játszani hogy azok.
Szóval nekem az a tapasztalatom, hogy az igazán kedves, aranyos emberek soha nem mondják magukra azt, hogy kedvesek.
Értem,hàt sajnàlom hogy neked ilyen tapasztalataid vannak,de én attól még nem vagyok olyan .
Tudom milyen értékeim vannak és ezek kötül 2 a fent említettek.
Nem kell nekem hinni,mindenki azt gondol rólam amit akar.
Én ilyen vagyok és ilyen is maradok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!