Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Nők miért nem szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Nők miért nem szeretik a kedves, szeretetteljes férfiakat?

Figyelt kérdés

2021. márc. 23. 20:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
15%
Vagy te készítetted ki őket, és azóta is a pszichiátrián fekszenek😆
2021. márc. 23. 20:47
 22/70 anonim ***** válasza:
31%
Én meg egy aranyos, hűséges, szeretetteljes nő vagyok, aki határozott és magabiztos, akit a magadfajta édes es tünemény fiúcskák tettek tönkre és azert ennyire agresszív. :D 26N
2021. márc. 23. 20:50
 23/70 A kérdező kommentje:

Az a baj tudod hogy mindenki abból indul ki hogy ő mit tapasztalt az életben és ez ráviheti egy rossz útra amiből téves következtetéseket vonhat le.

Nem létezik olyan ember akiben nincs valami egyedi, valami vonzó, csak meg kell találnia azt a másik felet akinek azok a tevékenységek vagy életcélok imponálók.

Mondok erre egy példát.

Én nem szeretem a nagyon pörgős , állandóan mozgó nőket.

Valaki meg pont ilyenre vágyna.

2021. márc. 23. 20:53
 24/70 anonim ***** válasza:
92%
Szeretik, csak ez nem elég. Vonzalom is kell.
2021. márc. 23. 20:56
 25/70 A kérdező kommentje:

Még mindig nem értem miért kell egy kalap alá venni engem olyan férfiakkal akik tönkretettek nőket.

Én nem tettem tönkre senkit.

Attól hogy ők olyanok voltak, még a kifejezés hogy szeretetteljes és kedves nem változik meg.

Létezik még tényleg normális kedves törődő férfi csak mint ahogy írjátok sokan csalódtak a magukat ilyeneknek kiadó férfiakban és a valódi rendes férfiakban már nem tudnak bízni.

2021. márc. 23. 20:57
 26/70 anonim ***** válasza:
80%
Írtam neked privátban kedves szeretetteljes férfi, válaszolhatnál.
2021. márc. 23. 20:58
 27/70 A kérdező kommentje:
Válaszoltam :)
2021. márc. 23. 21:00
 28/70 anonim ***** válasza:
65%

Nekem ez a "kedves és szerető" vagyok egy nagy vörös zászló, mert általában cseppet sem igaz, másrészt akinek ezek a legfontosabb jellemvonásai, aziránt már nem tudok érdeklődni. Ezeknek olyan alapvető dolgoknak kéne lenniük, amik szót se érdemelnek.

Érdekes, két sráccal is elmentem egy-egy randira, aki úgy mondta, hogy milyen kedves és törődő, aztán az elutasítást követően kibújt a szög a zsákból és olyan undorító módon hordtak el a "kedves" férfiak, hogy csak pislogtam. Persze a randin csak vonogatták a vállukat, hogy nincs se hobbijuk, se tervük, se különösebb élményük, csak a TV előtt ülnek. Hihetetlen lelombozó.

Ellenben a barátom már az első randinkon viccelődött azzal, hogy ő egy hihetetlen szókimondó és tapló ember, aztán mégis az általam legudvariasabb és szeretőbb ember a világon. Nem a szavak számítanak, hanem a tettek.

A válaszolók pedig azért vesznek egy kalap alá, mert te is úgy jellemzed magukat, ahogyan az ő rossz partnereik tették.

25/L

2021. márc. 23. 21:01
 29/70 A kérdező kommentje:

Alapvetően nem zavar hogy ezt gondolják rólam, én tudom magamról hogy ki vagyok és milyen értékeim vannak.

Egy kapcsolatban mindig az idő dönt.

Akkor derül ki milyen rendes és szerető valakinek a férje vagy barátja ha mondjuk leélnek egymás mellett 20-30 évet.

Általában ahogy tapasztalom nem valami jó szokott lenni a vége ezeknek de természetesen vannak kivételek :)

2021. márc. 23. 21:07
 30/70 anonim ***** válasza:
40%
Azért mert nem jokepuek 😂😂 aki jóképű és jól néz ki nincs szüksége arra hogy kedves és szeretetteljes legyen 🙄
2021. márc. 23. 21:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!