Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők miért nem szeretik a kedves, szeretetteljes férfiakat?
Nem hiszem hogy az lennék, eddig nem mondtak nekem ilyet, csak hát nem tudom, lehet azt hiszik mint az előttem szólók hogy csak arra utazok .
Meg sem akarnak ismerni, vagy eltűnnek.
Pedig még ha nem is válaszolnak, vagy elutasítanak akkor se osztom ki őket, sok szerencsét kívánok nekik aztán elköszönök.
Ezért nem értem mit csinálok rosszul.
Egyszer "udvarolt" egy rendes szeretetteljes férfi, egy nagyon bántalmazó kapcsolat lett a vége. Lelki terrorral kezdődött és a tettlegességig fajult. 3 évet küszködtem végig, a bátyám segített hazajönnöm.
Köszönöm, egy életre megtanultam a leckét!
Igazság szerint eddigi életem során inkább minden ember az enyémet tette tönkre mégse lettem egy általad gondolt beteg megrögzött férfi :)
Bár úgy látom téged nem lehet meggyőzni.
Szórod rám a provokatív mondatokat.
Nem fogok veled veszekedni, se elítélni, de nálam ezzel semmit nem érsz el, szóval csak az idődet pocsékolod :)
Mint mondtam nem szabad általánosítani.
Attól hogy valaki azt állítja olyan, még a valóságban nem biztos.
Ha megismered jobban és az idő fogja eldönteni ő milyen.
Nem vagyok szűz és 28 éves vagyok.
Volt már 2 kapcsolatom csak valahogy nem akarták viszonozni a szeretetemet.
Én kifejezetten szeretem a barátomban, hogy kedves és tele van szeretettel, viszont ezen kívül rengeteg más vonzó(bb) jellemvonása van.
Nyilván nem lehet általánosítani, de általában akik azzal jellemzik magukat, hogy milyen kedvesek és szeretőek vagy nem azok vagy "csak ennyik". Utóbbira értsd, hogy nincsenek más, kicsit "egyénibb" jellemvonásuk (pl. intelligens, kalandvágyó, kreatív, stb.), érdeklődéseik, céljaik, ilyesmik, hanem az egész jellemük annyiból áll, hogy alapvetően kedvesek, ami még egy barátsághoz is édeskevés. Persze lehet, hogy rád egyik tapasztalatom se igaz.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!