Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak, ha ilyet ír? Ez tuti kamuzik, mikor azt mondja, hogy komoly barátnőt keres?
-Igen. Már készülök aludni. Csak nehezen megy most az álom a szememre. 😅 A hormonjaim.
-Hát,akkor hiába jöttél... Ehhez nem foguk hozzájárulni az biztos.🙂
-Pedig biztos gyorsan dolgozna a kezem 😅
-Amúgy, hogy vagy hercegnő? Enélkül is eszembe jutsz mindig 😘
Most egy komoly szándékú pasi tuti nem ír ilyet, úgy, hogy mi még soha nem is találkoztunk.
Mondjuk sokszor csak annyit ír szia, hogy vagy, hogy telt a napod? :), de azért ez erős...
Elég zavaros. Ez most egy párbeszéd köztetek, vagy csak az ő szövegeit másoltad ki? :D
A "szia, hogy vagy, hogy telt a napod?" szövegnél amúgy bármi jobb.
Bocs, de annyira gázak az ilyen totál bemásolt párbeszédek...
Szerintem senkire nem tartozik senkinek sem a magánbeszélgetése, ennyire konkrétan.
Ne haragudj meg,de ez totál gáz duma!
Attól függetlenül,hogy komolyat ,vagy csak kalandot keres az illető.
-Amúgy, hogy vagy hercegnő? Enélkül is eszembe jutsz mindig 😘
Wow szerintem 23 evesen neveztem valakit hercegnonek ugy, hogy nem is jarunk. Gaz ez a stilus, de nem tudom hany eves. Az biztos, ha en komoly szandekkal kozelitek, naaaaagyon ritkan irok ilyet.
Kb zsebhoki meg kanos dolgokra celozgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!