Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből lehet komoly kapcsolat, komolyan gondolja?
Szóval adott egy pasi aki az álom pasi, helyes, jó teste van, jó a humora, határozott, kedves, figyelmes és nem mellesleg pénze is van.
Vagyok én akinek van gyereke, átlagos nő, nem csinibaba de azt mondják szép, viszont nem vagyok megelégedve magammal.
Szóval elkezdtünk ismerkedni még csak neten, volt kép csere is, szóval nagyjóból tudjuk mire számíthatunk, viszont személyes találkozó még nem volt. Nagyon szeretnénk már ,viszont én félek attól hogy nem komolyak a szándékai. Elmondása szerint igen, és szeretne velem lenni , (pedig bárkit megkaphatna)de ezt én nem tudm neki elhinni.
Szerintetek mit kellene tennem,bízzak benne hogy lehetünk egy pár aminek nagyon örülnék vagy csak átvág és hagyjam az egészet?
Előre is köszi annak aki válaszol, ha valakinek volt ilyenben része mindkét oldal véleménye érdekelne.
Ha tul sok a kulonbseg koztetek, akkor annak ritkan lesz jo vege. Talan csak akkor, ha az onertekelesed csal es valojaban egymasnak vagytok teremtve. Sose fogod megtudni, ha nem talalkozol vele, es nem ismered meg jobban. A ketsegeid csak akkor fognak eltunni, ha latod, hallod, erzed, hogy tenyleg komolyan gondolja.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!