Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pozícionál az összes nő (vagy legalábbis 100 ból 95 biztosan) maga fölé mindenben, ha pasi kell nekik (nézzen ki jobban férfiként , mint ő, keressen jobban, legyen értelmesebb)?
Persze, kaphatsz állandóra egy többszinttel jobb alfát. Az a baj hogy mind a 3-4 öntelt hülye ezt hiszi akit még melletted kezelget.
Egyetértek.
Nektek ez még újnak tűnik, azt gondoljátok, hogy ez modernkori vivmányoknak köszönhető, hogy a nők elszálltak. Ez mindig is így volt.
Szintén egyet kell, h értsek.
Es mi lenne ha inkabb magadon javitanal valamit es akkor jobb nok is leallnanak veled?
Mert kovetelni nagyon tudsz de mire fel? Keress egy jobban fizeto allast, menj el kondiba, es majd jobb noid is lesznek. De ha erre lusta vagy akkor erd be azzal ami jut. Nem feltetlen a nok hibaja 😀
Ezeket speciel én mind megtettem. De nem garancia semmire. Nekem se változott semmi.
Kétlem, hogy a férjem rajtam kívül mást is "kezelget"...., tekintve, hogy mindketten itthonról dolgozunk, es sehova nem jár el.
(mondjuk ha netán mégis erre adná a fejét, akkor repül a házból, a gyerekekre meg annyi joga lesz, hogy fizetheti a gyerktartást)
Egyebként definiáld az "alfa" szót!
Az én olvasatomban az alfa, egy öntelt, tudatlan, tanulatlan, bunkó, aki minimum BMW.vel jár, amire persze veri is magát.
Az én férjem, tanult, diplomás, saját vallalkozással rendelkező, kedves, vicces pasi, skoda octavia.val - /ha már ennyire az autó/ - Szóval nem egy alfával vagyok együtt.
Továbbra sem értem, miért kellene téged választania a Nőkne, miközben úgy látom nyujtani nem tudsz semmit.
Ez csak azt jelenti, hogy ha te jól néznél ki, hímringyó lennél. Ne magadból indulj ki, hagyjuk ezt az ovis, "minden szép gonosz" érvelést.
Ha meg egy sportos pasi együtt van egy duci nővel... ugye tudod, hogy egy kapcsolat létrejöttéről ketten döntenek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!