Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért pozícionál az összes nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pozícionál az összes nő (vagy legalábbis 100 ból 95 biztosan) maga fölé mindenben, ha pasi kell nekik (nézzen ki jobban férfiként , mint ő, keressen jobban, legyen értelmesebb)?

Figyelt kérdés
Szktam neten beszélgetni nőkkel, de csak azok állnak velem szóba, akik szó szerint még helyesen írni sem tudnak, 1 mondatban 2-3 hiba (igekötő, lj-ly, stb). Nem rondák, de lim lom munkából élnek- mikor van, mikor nincs melójuk. Ha meg kérdem kik írnak nekik, akkor olyanok, akik rusnyák, foguk sincs, stb. Tehát feljebb keresnek. A velem egy szinten lévő nők meg a közgazdász (stb) pasikat keresik, akik 2 szer annyit keresnek, mint én. Tehát jobb egyedül, mindig arra lyukadok ki. 32 F.
2021. márc. 22. 09:59
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
86%

Továbbra sem értem, hogy ez honnan jött.

Közvetlen környezetemben élő párok:

nő: művezető egy gyárban férje: targoncás ugyanott

nő: raktárban irodista/férfi: hegesztő

nő: szakápolónő/férfi: kőműves

nő: dohánybolti eladó/férfi: villanyszerelő

nő: színésznő/férfi: MÁV-nál csinál valamit

nő: üzletkötő vagy mi/férfi: építőipari vállalkozó

nő: htb pici gyerekek miatt/férfi: nemzetközi kamionsofőr

nő: bolti eladó/ férfi: fodrász

Egyikük sem lepukkant, hiányos fogsorú, hasonló kategória mindenki a párjával. Mennyit írjak még? A hiba a te gépezetedben van.

2021. márc. 22. 10:32
 12/42 anonim ***** válasza:
78%

Hát én sem találom azt a rengeteg szuperjó pasit, pedig viszonylag helyesen írok, nem alkalmi munkákból élek, ápolt vagyok és nem elhízott.

Igaz, társkeresőn sem vagyok, mert semmi kedvem húspiacozni. Abban pedig biztos vagyok, hogy nálam simán bepróbálkozna az öt osztályt végzett , nem éppen fogkrémreklàm-mosolyú, "mackós", 168 centis pasik, mert annyi önbizalmuk van, amennyi nekem a következő 3 életem alatt sem lesz. És ehhez nincs kedvem.

Lehet, hogy a nők (az általad jellemzett típus legalábbis) is kezdik felvenni ezt a ritmust?

2021. márc. 22. 10:32
 13/42 anonim ***** válasza:
13%
Az evolúcis befektetési modell miatt.
2021. márc. 22. 10:35
 14/42 anonim ***** válasza:
68%

Az a baj, hogy kiírtál egy olyan kérdést, ami az "összes nőről" szól és olyan tulajdonságokat próbálsz rájuk húzni, amik láthatóan nem igazak. Így kellett volna helyesen kiírni:

"Miért pozicionál SOK SZINGLI nő maga fölé, ha pasi kell nekik?"

Így már helyes. A te kérdéseddel az a baj, hogy az összes nőre vonatkozik és a nők többsége csak minimálisan lő felfele. Ők rendszerint kapcsolatban is vannak. A szinglik többségére jellemző amit írsz. Ők túl sokáig válogattak, vagy későn érkeztek, közben a férfiak "javát" elvitték mások. Az meg nagyon ritka, hogy az egykori sulis lúzer srácból 30 éves korára elismert, jól menő vállalkozó legyen. Egy teljesen átlagos férfi lesz (vagyis beéri a többieket), ami egyébként a kapcsolatban levő nők többségének meg is felelne, viszont ők már kapcsolatban vannak.

2021. márc. 22. 10:42
 15/42 A kérdező kommentje:

tehat egy atlag fiezetessel, egyetemi vegzettseggel es sportossaggal varod el valoszinuleg azt, hogy palvin barbik roskadjanak a labaid ele

Na elég is volt már a gykból. Palvin Barbi meg hasonlók? Tudom hol a helyem. De van átmenet a 120 kilós nettó 80 ezres Bözsi és Barbi között is. De itt ezen az oldalon mindenki csak végletekben gondolkodik. Tisztelet a kivételnek.

2021. márc. 22. 10:43
 16/42 anonim ***** válasza:
84%
Mondod ezt te, ezután a kérdés után. Észérvekre meg nem reagálsz.
2021. márc. 22. 10:45
 17/42 A kérdező kommentje:

"Miért pozicionál SOK SZINGLI nő maga fölé, ha pasi kell nekik?"

Akkor értelmezzük így. Csak ez a támadás ami itt van, ezt nem veszi be a gyomrom. Azt írtam, hogy pl 10/9 csinálja ezt, ami igaz is, akiket ismerek.

2021. márc. 22. 10:46
 18/42 anonim ***** válasza:
80%

Amennyiben a saját magadról alkotott leírás helytálló, akkor veled van a probléma és nem tudod eladni magad.

Nekem példáull szakmunkás sulival diplomás barátnőm van és marhára nem érdekel ki mit keres, nekem ő kellett mert szimpatikus volt.

2021. márc. 22. 10:55
 19/42 anonim ***** válasza:
74%

‘Na elég is volt már a gykból. Palvin Barbi meg hasonlók? Tudom hol a helyem. De van átmenet a 120 kilós nettó 80 ezres Bözsi és Barbi között is. De itt ezen az oldalon mindenki csak végletekben gondolkodik. Tisztelet a kivételnek.‘

mondod ezt te a MINDEN nos kerdes utan:D az kicsit sem veglet, valoban. raadasul ezek utan egyszeruen ignoraltad a valaszom 2. reszet (es a tobbi valszolot is), miszerint en pl. magam ala pozicionaltam. meg rengeteg noismerosom is.

amugy barmit elvarhatsz, nyugodtan, de ahogy mar masok is leirtak: kereslet-kinalat. ha rad csak a 120 kilos, netto 80-as bozsi reszerol van kereslet, akkor o a szinted. ha engem keresnek a 190 centis, jokepu orvosok is, akkor ok a szintem. ennyi.

lehet picsogni, hogy ‘eZ NeM Az En SzInTeM’ de attol meg nem fognak a jobb nok hirtelen radnyomulni.

de nyugodtan fejezd is mara be a gyk-zast, meg csak 11, de mar kimaxoltad a tipikus mai noket fikazo incelkedest. grat 👏🏻

2021. márc. 22. 10:57
 20/42 anonim ***** válasza:
88%

"Nem rondák, de lim lom munkából élnek- mikor van, mikor nincs melójuk. Ha meg kérdem kik írnak nekik, akkor olyanok, akik rusnyák, foguk sincs, stb. Tehát feljebb keresnek."

Saját szavaid: fogatlan, rusnya pasik írnak nem ronda, rossz helyesírású nőkre. Szerinted ezek a fogatlan pasik nem feljebb keresnek?

Pont a napokban volt egy kérdés, aminél valaki belinkelt egy 1-es nőt. Igen, arcra csúnya volt, de szabályos, teljes fogsora volt. Mondom, linkeljen 1-es pasit. Egy fogatlan cigányt tett be.

Nem csak a nők részéről van ám csúsztatás.

2021. márc. 22. 11:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!