Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pozícionál az összes nő (vagy legalábbis 100 ból 95 biztosan) maga fölé mindenben, ha pasi kell nekik (nézzen ki jobban férfiként , mint ő, keressen jobban, legyen értelmesebb)?
"Tanult vagyok, egyetemen végeztem, nincs rossz munkám, persze ez csak átlagfizu, de ehhez értek, ezt szeretem. Sportolok, sportosan öltözködöm. Nem, nem alja nőkhöz konvergálok."
Ha ez igaz, akkor számodra ez az oldal aranybánya, mert a válaszok alapján az itteni nők nagy része megfelel az elvárásaidnak és te is az övéiknek.
Mert a nok nagy resze osztonosen olyan ferfit keres akire fel tud nezni, ha te se vagy egy szepseg, vagy sikertelen es onbizalomhianyos vagy, akkor rad se a legjobb nok fognak felnezni.
Egyebkent meg mi az hogy limlom munkakbol el? Valakinek azokat is el kell vegeznie, ne legyel igy elszallva. Ne munka alapjan valogass, mert a ferfi dolga megteremteni az anyagiakat a csaladnak. Nem a noe. Noknek tokeletesen megfelel a limlom munka. Neked meg tokeletesen megfelelnek az atlag alatti nok, mert egy rinyagep vagy.
Persze, értem. Én mindig mondom, hogy a táblázat hülyeség, mert egy szubjektív dolgot próbál objektíven besorolni. Ez olyan, mintha ételeket akarnánk besorolni. Nekem aztán mondhatják, hogy a rakott krumpli finom, szerintem 1-es.
Ott annál a kérdésnél arról volt szó, hogy a nők túlértékelik magukat, és belinkelt az illető 1-es meg 10-es nőt, erre kértem, hogy szerinte milyen az 1-es férfi.
Amit szintén hülyeségnek tartok, mert hetero nőként teljesen más szempontok alapján mondom egy nőre, hogy szép, mint egy férfira.
Én már öregember vagyok, egy nagy gyárban dolgoztam, ahol rengeteg ember volt akkoriban. A kérdezőnek igaza van, csak ő ezt most vette észre. Ez mindig is így volt és a nők mindig is tagadták ezt. A gyárban a munkásnők csak minimum szakmunkással kezdtek, csak onnan választottak szeretőt stb. Sima melóssal soha nem álltak le. Egy-egy jobb csaj kisebb főnökkel is összejött, művezetőkkel, brigádvezetőkkel, ilyesmi. Akkoriban 9-10000 ember dolgozott ott.
Nektek ez még újnak tűnik, azt gondoljátok, hogy ez modernkori vivmányoknak köszönhető, hogy a nők elszálltak. Ez mindig is így volt.
Nekem aztán mondhatják, hogy a rakott krumpli finom, szerintem 1-es.
:D pedig jól elkészítve kolbásszal az egyik legjobb kaja a világon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!