Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért pozícionál az összes nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pozícionál az összes nő (vagy legalábbis 100 ból 95 biztosan) maga fölé mindenben, ha pasi kell nekik (nézzen ki jobban férfiként , mint ő, keressen jobban, legyen értelmesebb)?

Figyelt kérdés
Szktam neten beszélgetni nőkkel, de csak azok állnak velem szóba, akik szó szerint még helyesen írni sem tudnak, 1 mondatban 2-3 hiba (igekötő, lj-ly, stb). Nem rondák, de lim lom munkából élnek- mikor van, mikor nincs melójuk. Ha meg kérdem kik írnak nekik, akkor olyanok, akik rusnyák, foguk sincs, stb. Tehát feljebb keresnek. A velem egy szinten lévő nők meg a közgazdász (stb) pasikat keresik, akik 2 szer annyit keresnek, mint én. Tehát jobb egyedül, mindig arra lyukadok ki. 32 F.
2021. márc. 22. 09:59
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
56%

"Tanult vagyok, egyetemen végeztem, nincs rossz munkám, persze ez csak átlagfizu, de ehhez értek, ezt szeretem. Sportolok, sportosan öltözködöm. Nem, nem alja nőkhöz konvergálok."

Ha ez igaz, akkor számodra ez az oldal aranybánya, mert a válaszok alapján az itteni nők nagy része megfelel az elvárásaidnak és te is az övéiknek.

2021. márc. 22. 11:21
 22/42 anonim ***** válasza:
20: Ezzel csak az a baj, hogy a fogatlanságot a rossz helyesírással nagyon nehéz párhuzamba állítani, ahogy pl. az előnytelen arccal is. Átlag emberként az első kettő igénytelenséget sugároz, míg a harmadik egyszerűen nem vonzó. Ugyanígy az első kettőn lehet is javítani (az más kérdés, hogy a legtöbb embernek nincs rá igénye), míg a harmadikon jelenleg nem. Innentől pedig inkább az a kérdés, hogy ki mivel tud jobban együtt élni? Azzal, hogy a partnerének hiányzik pár foga (vagy akár több), vagy azzal, hogy egyetlen mondatot sem tud leírni hibátlanul? Esetleg azzal, hogy nem szép az arca?
2021. márc. 22. 11:35
 23/42 anonim ***** válasza:
Ez semmit nem változtat azon, hogy a nő nem volt 1-es. Láttam azt a kis táblázatot, ami alapján osztályozzák az embereket, az 1-esen torzszülöttek vannak.
2021. márc. 22. 11:42
 24/42 anonim ***** válasza:

Mert a nok nagy resze osztonosen olyan ferfit keres akire fel tud nezni, ha te se vagy egy szepseg, vagy sikertelen es onbizalomhianyos vagy, akkor rad se a legjobb nok fognak felnezni.

Egyebkent meg mi az hogy limlom munkakbol el? Valakinek azokat is el kell vegeznie, ne legyel igy elszallva. Ne munka alapjan valogass, mert a ferfi dolga megteremteni az anyagiakat a csaladnak. Nem a noe. Noknek tokeletesen megfelel a limlom munka. Neked meg tokeletesen megfelelnek az atlag alatti nok, mert egy rinyagep vagy.

2021. márc. 22. 12:10
 25/42 anonim ***** válasza:
23: Sejtem, hogy melyik táblázatra gondolsz. Mindenesetre azon sem változtat, hogy a megítélés erősen szubjektív. Nekem például kifejezetten bejönnek az olyan nők, akiken van pici súlyfeleseleg (telt és nem kövér), míg mondjuk a vékony nők 90 százalékát egyáltalán nem látom átlag felettinek. Mások meg értük vannak oda. Vagy nálam a diploma megléte se nem kritérium, se nem plusz pont, míg egyesek ragaszkodnak hozzá. Viszont vannak olyan személyiségjegyek, amikhez én ragaszkodom és ha ezek nincsenek meg, akkor lehet ez a nő diplomás és vékony, nem lesz átlag feletti, sőt számomra vonzó sem. Közben meg egy olyan nő, akit mások átlagosnak mondanak, simán megtetszik. Érted mit akarok ezzel?
2021. márc. 22. 12:22
 26/42 anonim ***** válasza:

Persze, értem. Én mindig mondom, hogy a táblázat hülyeség, mert egy szubjektív dolgot próbál objektíven besorolni. Ez olyan, mintha ételeket akarnánk besorolni. Nekem aztán mondhatják, hogy a rakott krumpli finom, szerintem 1-es.

Ott annál a kérdésnél arról volt szó, hogy a nők túlértékelik magukat, és belinkelt az illető 1-es meg 10-es nőt, erre kértem, hogy szerinte milyen az 1-es férfi.

Amit szintén hülyeségnek tartok, mert hetero nőként teljesen más szempontok alapján mondom egy nőre, hogy szép, mint egy férfira.

2021. márc. 22. 12:28
 27/42 anonim ***** válasza:
93%
Nem tartom magamat különösebben jó Nőnek, de nem értem miért valasszalak teged, ha kaphatok, jól kereső, normális férfit is?
2021. márc. 22. 12:48
 28/42 anonim ***** válasza:
16%
Persze, kaphatsz állandóra egy többszinttel jobb alfát. Az a baj hogy mind a 3-4 öntelt hülye ezt hiszi akit még melletted kezelget.
2021. márc. 22. 13:15
 29/42 anonim ***** válasza:
30%

Én már öregember vagyok, egy nagy gyárban dolgoztam, ahol rengeteg ember volt akkoriban. A kérdezőnek igaza van, csak ő ezt most vette észre. Ez mindig is így volt és a nők mindig is tagadták ezt. A gyárban a munkásnők csak minimum szakmunkással kezdtek, csak onnan választottak szeretőt stb. Sima melóssal soha nem álltak le. Egy-egy jobb csaj kisebb főnökkel is összejött, művezetőkkel, brigádvezetőkkel, ilyesmi. Akkoriban 9-10000 ember dolgozott ott.

Nektek ez még újnak tűnik, azt gondoljátok, hogy ez modernkori vivmányoknak köszönhető, hogy a nők elszálltak. Ez mindig is így volt.

2021. márc. 22. 13:45
 30/42 A kérdező kommentje:

Nekem aztán mondhatják, hogy a rakott krumpli finom, szerintem 1-es.

:D pedig jól elkészítve kolbásszal az egyik legjobb kaja a világon.

2021. márc. 22. 13:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!