Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszéd lány felregisztrált a puncs.hu-ra... ezek szerint kapható olyan dolgokra? Megsértődne, ha megkérdezném, mennyiért feküdne le velem, vagy jelen helyzetben ez egy full átlagos kérdés?
Néhány hónapja vagyunk szomszédok (vagyis a szüleim szomszédai), eddig a köszönéssel ki is merült a kommunikáció, de most láttam, hogy fent van a puncson, és... vonzó lány :)
Gondoltam megkérdezem, mennyiért feküdne le velem, vagy jönne el utazni valahová "szórakozni" (ahogy látom az oldalon így megy), csak nem tudom hogy hozzam fel a témát, illetve megsértődne-e, vagy ilyesmi... főleg, hogy a szüleim szomszédja, és lehet kínos lenne utána összefutni :)
Mindketten 30 évesek vagyunk.
Szerintem azt semmiképp ne kérdezd, hogy mennyiért feküdne le veled, mert az sértő szerintem. Ha fent lennék, is rossznéven venném.
Tényleg inkább hívd el valahova.
Az az oldal nem arra való, hogy találnak egy fix partnert, aki luxus körülmények között eltartja őket cserébe a "szolgáltatásokért"? Ez egy hosszú távú együttműködésnek tűnik nekem.
Amire te gondolsz, az a sima prostitúció, 1 menet x forint, aztán kész. Erre nem a rosszlányok való?
fix partnert, aki luxus körülmények között eltartja őket cserébe a "szolgáltatásokért" - Pont ezt nem tudom, mert "elvileg" arra való az oldal, na de gyakorlatban?
Amúgy az elvárási státuszát "optimális"-ra állította be, ami azt jelenti: "A pasi költsön ránk havi 100-250 ezret."
Ahhoz képest ahogy kinéz, kevésnek tűnik ez az összeg (így újfent nem tudom, miért is van fent az oldalon), mert ennyit sokan áldoznának rá... legalábbis a legutóbbi barátnőm többe került, és nem volt egy topmodell kinézet :)
"főleg, hogy a szüleim szomszédja, és lehet kínos lenne utána összefutni :)"
Gyerek vagy te még ehhez az egészhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!