Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnytelenebb külsejűek, ti hogy bírjátok, hogy körülöttetek mindenki csajozik, pasizik, ti meg mindig csak asszisztáltok?
Most megint elegem lett. Egész életem erről szólt. És most rövid időn belül megint megtapasztalhattam, kétszer is. A másikat körülugrálják, én meg csak a jó fej vagyok, de haverkodásnál többet nem akarnak. Annyira elegem van. Annyira jó lett volna legalább csak egyszer megtapasztalni az életben, milyen az, mikor vonzónak tart a másik nem. Mikor már csak a külsőm alapján is akarnak! Hogy lehet ilyen igazságtalan aljas az élet!? Egyiknek meg sem kell szólalnia, már csak a megjelenésével mindenkit elcsábít, a másik meg akárhogy is próbál kitenni magáért, csak hogy legalább észrevegyék a létezését, de barátnál többre senkinek sem kell. -Te egy tökéletes társa leszel majd a párodnak, szerencsés lesz akivel egy pár lesztek majd...majd az a másik, de nem én...és mindig mindig ez volt egész életemben...
Mindkét oldalt, nőket férfiakat kérdezem, hogy bírjátok? Én már sehogy.
Kipróbáltam ma a facebook társkeresőt.
30 feletti nők katasztrófa.
10-ből 1-2 aki elfogadható.
Amelyik lány néz ki valahogy, az 30 éves kora előtt elkel, feleségül veszik.
Én mindig nálam csúnyább lánnyal jártam pasizni😂
Amúgy nem, nem volt feltétel. Igazából nem érint a probléma, bár szingli vagyok, de saját döntés. Viszont tényleg sokat segít, ha nem pont a helyi Casanovával mész csajozni.
Netes ismerkedésnél is csak az érvényesül aki jól néz ki. Akár nő akár férfi. Sőt, ott számít igazán csak a külső. Társkeresőn csak a jó nőkre írnak rá, csak a jó pasiknak válaszolnak. Itt is hányszor lehet olvasni olyantól aki saját maga csúnyaságával tisztában van, hogy képküldés után lelép a másik.
Meg nem csak szórakozásról, csajozásról, pasizásról beszélek. Suliban, munkahelyen, bárhol, bármilyen közösségben ez van.
Ez mikor esett le? Ez kb mindig így volt.
Semmi sem számít....csak a kép , ha nem tetszel mész a levesbe.
Ha kicsit is nem tetszel valakinek, azt sem nézi meg hány éves vagy, hol laksz, mit írsz magadról...a kutyát sem érdekli.
Ha valakinek tetszel az a szöveg is elég nyitásnak, hogy szia szeretnélek megismerni.
Ha pedig nem tetszel neki bármit írhatsz felesleges,
most aztán meg dugig vannak a társkeresők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!