Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi megnősül és családot alapít, akkor azt azt jelenti, hogy ezzel feladta saját életét, és a innentől kezdve a nő életét élni, és ahhoz asszisztál?
Csak annyira mint egy nő a férfiért.
Az egész állítás hülyeség, nem kell feladnod az életedet a házasság miatt.
Nos attól függ mit értesz alatta... Prostizás, bulizás, csavargás?
Hát az valóban nem tesz jót egy házasságnak.
Senki sem házasodna, ha életfeladásként élné meg...
Csak akkor, ha rendszeresen veri a családját, heti egyszer megerőszakolja a feleségét, később a nagyobb lányait is, rendszeresen iszik és qurvázik....
Általánosításból jeles. Képzelj el egy olyan világot, ahol nem minden házasság alapból xar, csak mert kimondták az igent.
Szerintem egy gyerek születésénél a nő sokkal több mindent tesz kockára mint egy férfi. Egy nő kiesik a versenyből pl munkahelyen. Kiesik anyagilag. Megterhelik érzelmileg (elszeparálódik a felnőtt világtól, amíg a kicsivel foglalkozik). Neki megszűnik az anyagi biztonság, olykor a teste is változik, a gyerekre szűkül a világa. Ilyenkor szüksége van a támogatásra. Az apára, nagyszülőkre, esetleg barátokra.
A férfi viszont majdnem ott folytatja ahol abba hagyja. Ha tojik a családjára akkor gyakorlatilag folytatja is az életét.
Ezen en is gondolkodtam sokat
A hazassag mindkét félböl rengeteget vesz ki , tehat a nö is a ferfi eletet kezdi élni , a ferfi kedve , hangulatai , vagyai lesznek fontosak , azok kielégitése , es igy ervenyesulnek az ö erdekei is , esetleg , amiket ö annak itel meg , h az érdekek.
Furcsa az peldaul h hazaskent mint nö vagy ferfi már nem ulhetsz be spontan kavezni egy ellenkezö nemu barattal, kollegaval mert TARTOZOL elszamolassal az idövel es a penzzel , NINCS JOGOD JÓL ÉREZNI MAGAD mással , egy ebéd erejéig sem , mert az mar fú tiszta megcsalás és közösules lesz belöle a bokorban .
Mindenért buntudat , hú ez mar túl sok jókedv, mert az altested a masik kezébe kerul , es gyóntatás következik .
Vajon ezért szultem a lányom h valaki uralja?
Vagy akinek fia van , azert van , h egy nö utana szamonkérhesse és folyton pofakat vágva többre sarkallja öt ?
Szamomra ez a legdurvább , hogy munka utan se jobbra se balra ne nezz , senkivel ne beszelj , mert te a ferjedhez tartozol , es minden flörtbek szamit
Hányinger , én egy szabadságszeretö ember vagyok , aki bizik az emberekben , baratsagokban , nyitott vagyok , barkivel beszelek de a hazassagom alatt biza iszkoltam haza
Ugyanúgy ferfiak is , satuban vannak , szamonkerve, utana kiengesztelö ajandekok stb , vége a normalis emberi kapcsolatoknak , mert minden a MI érzést bomlasztja ....
Szóval nem szeretem ezt de az biztos h igy féken lehet tartani félrelépésre hajlamos embert , magunkhoz kötni , közös kassza, elszamoltatas, amig mellenksavanyodik es megöregszik es akkor szepen nyertunk , ezt is meg lehet oldani .
Hany ilyen jókepu pasi el igy , anyuka beosztja, kontrollal es a pasi engedelmeskedik , kenyelmes es anyagiak stb , es aztan marok marcsa es eltelik az élet de anyuka nyugodt lehet merr a szepfiú otthon van . Többfelekeppen lehet élni
Egyenlö mertekben vesz a hazassag a felekböl es követeli az aldozatot, addig a pontig, ahol a nö gyereket szül , attól a perctöl ö lesz aki . a rövidebbet húzza, mert kiszolgáltatott lesz anyagilag , érzelmileg ....
Így van kérdező!
Én a lakhatásért adtam fel majdnem mindent a házasság oltárán.
De ez nemsokára megváltozik, amint az örökölt lakásomhoz jutok
Ilyet még nem is láttam.
Olyat már láttam párat, hogy a nő adja fel az életét, és asszisztál a férfinak.
De szerencsére a legtöbb házasság normális, legalábbis a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!