Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek olyan, hogy tetszett egy személy hetek óta, majd belépett a képbe egy sokkal jobban kinéző személy és tőletek kért tanácsot a ti kiszemeltetek, hogy hogyan hódíthatná meg? Hogy kezeltétek a helyzetet?
Tévesen azt hittétek, hogy ez
az érzès kölcsönös, mert mindkettőtök viselkedéséből ez látszott.
A nemek most nem számítanak, mert mindkét irányból érdekelne a dolog.
Saját példámban, ami a kérdésem ihlette, egyszerűen azon kívül, hogy teljesen szétestem, nem tudom felnőttként kezelni, mert még a gondolattól is a sírhatnék kerülget, hogy végig kellene asszisztálnom kettőjük összejövetelét, mert egy baráti társaságba kerültünk.
Ez nem esik jól, persze.
Hasonló helyzetben többféle reakció szokott lenni. Az sem ritka, h valaki direkt rosszakat mondana a kiszemeltjéről, h a másiknak elmenjen a kedve. Ez elég gyerekes taktika, és kiderülhet.
Én egyszerűen annyit mondanék, h nem tudok tanácsot adni neki, intézze el ő a dolgot, én sem ismerem a kiszemeltet eléggé.
De azt azért jó lenne tudni, h akiért megy a harc, annak ki is tetszik/tetszene. Ez abból derülhet ki, h haverkodsz vele, beszélgettek, stb.
Nyilván ebben az a veszélyes, h ha jobban megtetszik és elkezdesz kötődni hozzá, de ennyi kockázatot néha vállalni kell.
Te tudod, mit akarsz: végignézed, ahogy elviszik előled a kiszemelted, vagy kockáztatsz, és te is belépsz a játékba.
Amúgy a külső nem minden, nem biztos, h amit te szebbnek látsz, azt más is szebbnek lát.
Bocsi, félreértettem. :D
Új válasz jön. :D
A többsége igaz, DE.
Nem lehet tudni, h a külső elég, vagy nem.
Mi van akkor, ha megszólal és elmegy tőle a kedve. Vagy kicsit sem érdekes.
Persze ha a kiszemeltnek csak a külső számít, akkor úgyse érdemes tervezni vele. Egyszerűen ne segíts a haverkodásban, ebből talán észreveszi, h nem támogatod valami miatt a dolgot. Ha van esze, az is kiderül, h miért. Mondjuk ez nem biztos, h neked jó.
Amúgy nekem ezek után nem nagyon kellene az a valaki, hiszen azt érezném, h max akkor kellek neki, ha a másik nem jön össze. Vagy akkor is, ha összejön. :D
Egyelőre maradj készültségben, ne segíts nekik haverkodni, és várj, h mi lesz.
Ebből egyértelműen látszik hogy te nem kellesz a kiszemeltednek. Csak haverja vagy. Neki az ő kiszemeltje kell, aki nem te vagy. Az hogy direkt tőled kér segítséget, tanácsot, ez annyit tesz, hogy finoman jelezte neked, hogy hol a helyed. Csak haveri baráti szinten vagy nála!
Felejtsd el! Nem kell segedkezned ebben. Úgy is csak erre akar felhasználni. Utána amúgy is megszakitana a köztetek levő kapocsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!