Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előfordult már veletek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek olyan, hogy tetszett egy személy hetek óta, majd belépett a képbe egy sokkal jobban kinéző személy és tőletek kért tanácsot a ti kiszemeltetek, hogy hogyan hódíthatná meg? Hogy kezeltétek a helyzetet?

Figyelt kérdés

Tévesen azt hittétek, hogy ez

az érzès kölcsönös, mert mindkettőtök viselkedéséből ez látszott.

A nemek most nem számítanak, mert mindkét irányból érdekelne a dolog.

Saját példámban, ami a kérdésem ihlette, egyszerűen azon kívül, hogy teljesen szétestem, nem tudom felnőttként kezelni, mert még a gondolattól is a sírhatnék kerülget, hogy végig kellene asszisztálnom kettőjük összejövetelét, mert egy baráti társaságba kerültünk.

2020. szept. 13. 12:25
 1/9 Ramos ökle ***** válasza:
75%

Ez nem esik jól, persze.

Hasonló helyzetben többféle reakció szokott lenni. Az sem ritka, h valaki direkt rosszakat mondana a kiszemeltjéről, h a másiknak elmenjen a kedve. Ez elég gyerekes taktika, és kiderülhet.

Én egyszerűen annyit mondanék, h nem tudok tanácsot adni neki, intézze el ő a dolgot, én sem ismerem a kiszemeltet eléggé.

De azt azért jó lenne tudni, h akiért megy a harc, annak ki is tetszik/tetszene. Ez abból derülhet ki, h haverkodsz vele, beszélgettek, stb.

Nyilván ebben az a veszélyes, h ha jobban megtetszik és elkezdesz kötődni hozzá, de ennyi kockázatot néha vállalni kell.

Te tudod, mit akarsz: végignézed, ahogy elviszik előled a kiszemelted, vagy kockáztatsz, és te is belépsz a játékba.

Amúgy a külső nem minden, nem biztos, h amit te szebbnek látsz, azt más is szebbnek lát.

2020. szept. 13. 12:58
 2/9 Ramos ökle ***** válasza:

Bocsi, félreértettem. :D

Új válasz jön. :D

2020. szept. 13. 12:58
 3/9 Ramos ökle ***** válasza:
100%

A többsége igaz, DE.

Nem lehet tudni, h a külső elég, vagy nem.

Mi van akkor, ha megszólal és elmegy tőle a kedve. Vagy kicsit sem érdekes.

Persze ha a kiszemeltnek csak a külső számít, akkor úgyse érdemes tervezni vele. Egyszerűen ne segíts a haverkodásban, ebből talán észreveszi, h nem támogatod valami miatt a dolgot. Ha van esze, az is kiderül, h miért. Mondjuk ez nem biztos, h neked jó.

Amúgy nekem ezek után nem nagyon kellene az a valaki, hiszen azt érezném, h max akkor kellek neki, ha a másik nem jön össze. Vagy akkor is, ha összejön. :D

Egyelőre maradj készültségben, ne segíts nekik haverkodni, és várj, h mi lesz.

2020. szept. 13. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ebből egyértelműen látszik hogy te nem kellesz a kiszemeltednek. Csak haverja vagy. Neki az ő kiszemeltje kell, aki nem te vagy. Az hogy direkt tőled kér segítséget, tanácsot, ez annyit tesz, hogy finoman jelezte neked, hogy hol a helyed. Csak haveri baráti szinten vagy nála!

Felejtsd el! Nem kell segedkezned ebben. Úgy is csak erre akar felhasználni. Utána amúgy is megszakitana a köztetek levő kapocsot.

2020. szept. 13. 15:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem érdekled, hiszen más után kajtat. Nem segítenék neki, inkább egy időre eltávolodnék tőle. Úgyis csak lelki szemetes vagy.
2020. szept. 16. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
hát szar ügy, mert ha például némi furfanggal el is csábítanád, akkor is ott lenne a tudat, hogy a baráti társaságodból tetszik neki egy másik lány. ugyanez lenne ha a másik lány visszautasítja és akkor feléd fordul az érdeklődése. Rossz lenne a tudat ha ló nincs jó a szamár is. Amúgy meg ha két szingli lány is van a társaságodnak (te meg a másik), mindig az kapja a figyelmet, aki csajosabban viselkedik és öltözködik, van önbizalma...Nálunk is mindig így volt, a tesóm minden pasimat lenyúlta aki tetszett nekem. Csak mondtam neki hogy ez vagy az tetszik, odament nagy pofával (hozzáteszem hozzám képest elég csúnya lány, én ha kicsípem magam ezerszer jobban néztem volna ki) hogy a hugomnak tetszel, aztán úgymond barátkozni kezdett vele, a vége mindig az lett hogy a pasinak ő kellett. Szóval ha mégis akarod a srácot, akkor hazudd azt, hogy a másik lány a lassú ismerkedést szereti és hogy jobb lenne ha várna egy kicsit, míg magától felfigyel rá. Ezalatt az idő alatt míg távolítod őket, próbálj sokat barátkozni, programozni a sráccal, dumálni, ezért előnyben leszel. ha kérdez a csajról, gyorsan rendezd le és tereld magadra a szót, a csajos külső az alap, szóval legyél szexisebb és magabiztosabb, de még véletlenül se nyomulj rá. Inkább csak hozd intim helyzetekbe. Pl. kísértesd el magaddal vásárolni és a próbafülkéből engedd hogy lásson ezt azt, vagy mondd hiogy fáj a lábad és masszíroztasd meg vele, mint barát. De közben ne nézz úgy rá, hogy tetszik vagy el akarod csábítani...
2020. szept. 17. 10:26
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os köszönöm a tippeket. Ezt úgy huszonévesen még be is vetném, de mi már közel 40-es korosztály vagyunk.
2020. szept. 17. 11:33
 8/9 anonim ***** válasza:
közel 40 éves vagy a kérdésed pedig mégis oylan volt mintha egy tinilány írta volna ki. Én is közel 40 éves leszek, na ebben a korban én már nem tudnék úgy érezni mint te. Eleve tudjuk hogy bánnak a pasik a közel negyvenes nőkkel, kb láthatatlanok vagyunk nekik, de ettől még sokkal bunkóbbak ha aszemedbe is mondják hogy öreg vagy és kapnak fiatalabbat is. Szóval innentől én nem is emelek piedesztára egy férfit sem, pláne hogy ennyi idősen azért tudjuk majd mindegyik egyforma, sírna értük a f.szom, már bocsánat. Ebben a korban meg már ne alázd meg magad azzal hogy kezdeményezel, akinek láthatatlan vagy, az neked is legyen az és kész. Aki kezdeményez nálad, azt fogadd el. Ha egy ilyen idősebb pasas idejönne nekem közel hogy segítsek neki meghódítani egy nőt, hát kiröhögném, de tudod kinek kéne...
2020. szept. 17. 14:32
 9/9 anonim ***** válasza:
ja és az meg a másik, hogy eddig adta alád a lovat hogy már mindenki azt hitte kölcsönös, és akkor belépett a képbe a szebbik másik, egyből pálfordult. És még ezek után téged kér meg hogy segíts. hát a k.rva anyj.át
2020. szept. 17. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!