Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Változhat még ez a dolog,vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változhat még ez a dolog,vagy mi rontottuk el valamit a fiúnk nevelésében?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek. Sajnos egy nem mindennapi problémát szeretnék elétek tárni. A 28 éves fiam már körülbelül 7 éve egyedülálló és egyedül él. Van munkája,nem szenved hiányt semmiben.Szépen halad mindenben,amit eddig eltervezett. Viszont a korabeli lányokkal nem foglalkozik.Ami azt illeti,elég dehonesztáló véleménye van róluk(aranyásók,felszínesek.Filléres nők,milliós igényekkel,de hozzáteszi,hogy tisztelet a kevés kivételnek.Amióta egyedülálló,azóta mindig ilyen 38-40-45 éves nőkkel vannak kalandjai,mert számára az a korosztály a legvonzóbb,ami igazán lázba tudja hozni.Ezt a kollégájától tudom,akivel mindent megoszt,csak nem értem,hisz az anyjával mindig is jó kapcsolata volt gyerekkorában. Unokám nem lesz,de azért még reménykedem. Ezt onnan tudom,hogy Ő már többször is kijelentette,hogy nem szeretne gyereket.Illetve azt is hozzátette,hogy ő a gyerekről már rég lekésett,mert szerinte legkésőbb 22 éves korig a legoptimálisabb gyermeket vállalni.Az apja akart lenni a gyermeknek,nem a nagyapja,hogy 30 év fölött legyen gyereke.Nem akarja a hétvégi,tejelő apuka szerepét betölteni és az ő gyermeke ne nőjön fel csonka családban.Találkozott már valaki hasonló esettel? Változhat ez nála,vagy fogadjam el olyannak amilyen?
2021. márc. 11. 19:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el, nem érdemes beleszólni. Te csak tanácsot adj neki ha kér, de ennél többet nem tehetsz
2021. márc. 11. 19:25
 2/17 A kérdező kommentje:
Már próbáltam beszélni vele,de semmit nem értem el vele.
2021. márc. 11. 19:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kér tanácsot, akkor te ne hozd fel neki a témát. Úgy is csak lázadozni fog ellened. Ha ő akar beszélgetni a magánéletéről, akkor mondd el a véleményed.
2021. márc. 11. 19:29
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

Egy 28 éves fiúról beszélünk, kedves Anyuka....

Manapság telejsen természetes, hogy nincs még családja és az az igazság, hogy bőven rá is ér még. Majd ha találkozik egy olyan nővel, akivel elvarázsolják egymást, nyugodj meg, lesz lagzi is, meg kisunoka is.

Addig pedig hagyd békén hadd beszélje ki a nőügyeit a haverjaival! Nem anyukára tartozik, hogy ő egy 40-es nővel érzi magát jól az ágyban...

2021. márc. 11. 19:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak az uncsitesómat hallottam volna. Egy év eltelt kiment külföldre, összejött egy 39 éves anyukával, azóta két közös gyerekük is van és kint élnek, sikeresen.
2021. márc. 11. 19:30
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem szoktam feszegetni a magánéleti dolgait,hisz az csak rá tartozik.Csupán azért írtam ki a kérdést,hogy meghallgassak más véleményeket,illetve,hogy találkozott e valaki hasonló esettel. És ha igen,akkor az később változott e pozitív irányba.
2021. márc. 11. 19:31
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Tele van ilyen férfiakkal az oldal. Csak böngészd át a kérdéseket.
2021. márc. 11. 19:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy érzésem, hogy nem az anyuka vagy, hanem a pasi. Szinte magyarázatként hozzá tetted a gyalázkodáshoz: tisztelet a kevés kivételnek. Egy anya ezt a problémát nem ilyen hangnemben ilyen hideg részletezéssel, tényszerűen írná le. Kétségbe lenne esve, nem részletezné a negatív véleményt így. Ez csak egy megérzés, de így gondolom.
2021. márc. 11. 19:38
 9/17 anonim ***** válasza:
94%
A férjem hasonló volt, csak a korosztályában válogatott laza kapcsolatra csajokat. 30 éves korára érezte késznek magát egy komoly kapcsolatra. Azóta lett lagzi is, és útvan van a gyerek is.
2021. márc. 11. 19:38
 10/17 A kérdező kommentje:
19.38 A fiamra aposztorfáltam,azért írtam le. Röviden,de pontosan akartam definiálni a szituációt. :)
2021. márc. 11. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!