Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha a súlyom miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a súlyom miatt nem merek ismerkedni pedig vágyom kapcsolatra ?

Figyelt kérdés
10kg hiztam a szakítás után . Egyszerűen nem tudom leadni. 0 a kitartasom egy hét után feladom. A panemia is kicsinal már :-( bocsi hogy sirankozom, de most már nagyon nagyon egyedül érzem magam. Ilynekor nasival vigasztalom magam. Ördögi a kör. Amigy 160/75kg vagyok. Ez a 75 már nagyon sok amikor 65 voltam jó volt, de ez gaz! Nem tudom felvállalni !

2021. márc. 6. 19:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Keress valami olyan mozgásformát, amit élvezel. Én is baromi lusta vagyok, mindig elkezdek egy egy hetes jógaprogramot, de minden másnap izomlázam van, így nem tudom csinálni sem.

Ez nem olcsó dolog, de nekem az segített, hogy a párom vett egy VR szemüveget. Sok olyan zenés játék van, ahol mozogni kell. Imádom őket, szórakoztatnak és így képes vagyok 1-2 órán át megállás nélkül mozogni.

Másik dolog az szobabicikli, vagy elliptikus tréner, mert amíg megnézel egy sorozatrészt, addig csinálod az edzést.

Én utálok kalóriát számolni, mert szeretek enni és azt eszem ami jól esik, inkább lemozgom.

2021. márc. 7. 08:02
 22/25 anonim ***** válasza:
61%

"És eszem ágában sincs 7 évig egyedül lenni!"

Ja, hát nekem (11-es vagyok) sem volt, én sem így terveztem, de ez nem azon múlik, hogy mit akar az ember.

Úgy mégis mennyi egyedül töltött idő után vagy ennyire ki?

2021. márc. 7. 09:00
 23/25 anonim ***** válasza:
8%
Hát az a 65 kg se volt kevés a 160 cm-hez...
2021. márc. 7. 18:46
 24/25 anonim ***** válasza:
El kell dönteni, nasi, vagy répa...
2021. márc. 8. 00:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Miért kéne dönteni? Ez még egyáltalán nem akkora túlsúly hogy ne találnál párt. Nem a súly teszi az embert könyörgöm. Lehet téged pont az motiválna a fogyásra ha lenne egy párkapcsolatod. Szerintem ismerkedj. Én is ilyen vagyok 173 cm 84 kg voltam mikor összejöttem exemmel, lefogytam a kapcsolat alatt 72 kg-ra, aztán mióta szétmentünk azóta már 77 kg-nál tartok. De tudod mit? Nem érdekel. Fogd fel úgy hogy így kiszűröd a felszínes embereket akiknek csak egy test lennél. Magad miatt csinálj mindent! Magadnak felelj meg, a többi nem számít!
2021. márc. 23. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!