Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha a súlyom miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a súlyom miatt nem merek ismerkedni pedig vágyom kapcsolatra ?

Figyelt kérdés
10kg hiztam a szakítás után . Egyszerűen nem tudom leadni. 0 a kitartasom egy hét után feladom. A panemia is kicsinal már :-( bocsi hogy sirankozom, de most már nagyon nagyon egyedül érzem magam. Ilynekor nasival vigasztalom magam. Ördögi a kör. Amigy 160/75kg vagyok. Ez a 75 már nagyon sok amikor 65 voltam jó volt, de ez gaz! Nem tudom felvállalni !

2021. márc. 6. 19:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Hát döntsd el, mi fontosabb! Az evés vagy a párkapcsolat?
2021. márc. 6. 19:57
 2/25 A kérdező kommentje:
Amikor egyedül érzem magam ez nem működik ... gondolhatod ha már ide ki írom és tanácsot kerek akkor nagy baj van a fejemben 😅🤦🏼‍♀️
2021. márc. 6. 20:03
 3/25 anonim ***** válasza:
85%
Nem egy nagy cucc formába hozni magad! Naponta 10 km séta, kevesebb kenyér, rizs, krumpli, pékáru, cukor, csoki. Helyette husi, hal, zöldség, gyümölcs, tejtermékek.
2021. márc. 6. 20:08
 4/25 anonim ***** válasza:
76%
Családod, barátaid nem támogatnak ebben?
2021. márc. 6. 20:09
 5/25 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudok érdemben semmit hozzáfűzni. De tudd, hogy nem vagy ezzel egyedül, én is ugyanezzel szenvedek. És nagyon régóta vagyok már egyedül, nehéz elképzelni hogy valaha vége lesz.😄
2021. márc. 6. 20:10
 6/25 anonim ***** válasza:
64%
hát ezzel vagyunk így egy páran
2021. márc. 6. 20:15
 7/25 anonim ***** válasza:
67%
Külső segítsrget kérj. Edzésprogram, evésterv szakemberektől. Anyagilag megterhelő lehet, de ha önállóan eddig nem ment, akkor lehet, hogy kívülről kell segítsrget kérni.
2021. márc. 6. 20:18
 8/25 anonim ***** válasza:
64%
Néhány praktikával nem olyan nehéz fogyni, csak idő kérdése, ne egyik napról másikra várj változást, hiszen a kilók sem úgy jöttek fel. Lift helyett lépcső, kocsi/tömegközlekedés helyett séta, ha édességet, nasit eszel, aznap mozogj többet, figyelj oda, hogy rendszeresen étkezz, minden nap kb azonos időpontban legyen a reggeli, ebéd, vacsora, alvás előtt 3-4 pár órával ne egyél, aludj minél többet (amivel teljesen kipihened magad, rendszeresen (igen, az is fogyaszt), keress valamit amit szeretsz, ahol levezeted a stresszt. Beszélj róla barátaiddal, biztos van valaki aki fogyókúrázott korábban és tud segíteni, ha másképp nem, lelkileg. Ha nincs, keress egy személyi edzőt aki segít étrendet összeállítani és motivál a fogyásban.
2021. márc. 6. 20:19
 9/25 anonim ***** válasza:
79%
rúgjatok még bele, attól kevésbé lesz szar a saját életetek :D
2021. márc. 6. 20:23
 10/25 anonim ***** válasza:
46%
Te a kapcsolatok helyett a kaját választottad. Hagyd el a kaját, nem őszinte az az öröm, amit nyújt. A kaja nem szeret Téged, csak hazudik.
2021. márc. 6. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!