Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a gyakorin ismerkedni milyen volt nektek? Illetve a másik kérdésem, hol tudnék ismerkedni komoly kapcsolatra hajlandó emberekkel?
nekem alakult már ki innen több alkalmi, szexkapcs, és egy komolyabb is. De főleg régebben, 2-3 évvel ezelőttig sokkal nyitottabbak voltak az ismerkedésre a lányok. Szerintem túl sok görcsös hiéna van, akik mindenkire ráugranak.
29/F
Èn itt nem nagyon ismerkedtem , van innen 1-2 ismerősöm akikkel mai napig beszélek, de mindig vagy nagy volt köztünk a távolság, vagy sajna a kor nem stimmelt, pedig nyitott szemmel járkálok.. :)
Mivel úgy indul itt egy beszélgetés, hogy senki nem tud semmit a másik félről, így könnyebb mellé nyúlni :)
23/F
Nekem sikerült megismernem itt gyk-n néhány (számomra) igazán értékes embert, de sajnos az esetek túlnyomó többségében a köztünk lévő távolság és a korkülönbség (az én javamra) nagy.
De volt olyan eset is, amikor ezeket sikeresen áthidaltuk...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!