Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a gyakorin ismerkedni milyen volt nektek? Illetve a másik kérdésem, hol tudnék ismerkedni komoly kapcsolatra hajlandó emberekkel?

Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 22:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Itt csak látens ismerkedő nők vannak, akik valamilyen vélt sérelmet próbálnak meg itt kompenzálni.
2019. júl. 25. 22:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem ismerkedem gyakorin. Amúgy biszex vagy?
2019. júl. 25. 22:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Kettes, ettől elfüggetlenítve akartam a kérdést kitenni, mert akkor másik topic-ba írtam volna.
2019. júl. 25. 22:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyszer kezdtem el itt ismerkedni egy hölggyel, de a távolság miatt elbukott a dolog.
2019. júl. 25. 22:44
 5/11 anonim ***** válasza:
1, Nem megy egykönnyen, pár levélváltás után totál kifullad a dolog. Többnyire a kor miatt, de a többi rejtély, hogy miért; 2, Utazás közben, pl. (F)
2019. júl. 25. 23:07
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

nekem alakult már ki innen több alkalmi, szexkapcs, és egy komolyabb is. De főleg régebben, 2-3 évvel ezelőttig sokkal nyitottabbak voltak az ismerkedésre a lányok. Szerintem túl sok görcsös hiéna van, akik mindenkire ráugranak.

29/F

2019. júl. 25. 23:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 talán akkor 50 évesen nem 20 évesekkel kéne bájcsevegned :D
2019. júl. 25. 23:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Èn itt nem nagyon ismerkedtem , van innen 1-2 ismerősöm akikkel mai napig beszélek, de mindig vagy nagy volt köztünk a távolság, vagy sajna a kor nem stimmelt, pedig nyitott szemmel járkálok.. :)

Mivel úgy indul itt egy beszélgetés, hogy senki nem tud semmit a másik félről, így könnyebb mellé nyúlni :)

23/F

2019. júl. 25. 23:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Mint máshol, itt is a nagy számok törvénye játszik. Általában a legtöbben pár szóváltás után eltűnnek. Nekem innen egy alkalmim volt, és egy randim aminek nem lett folytatása a kb 3 éve alatt mióta fent vagyok az oldalon, bár igaz, az utóbbi időben nem járok fel oylan sokat. Még pár emberrel volt, akikkel hosszabb ideig beszélgettünk, most épp egy olyan van.
2019. júl. 26. 01:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem sikerült megismernem itt gyk-n néhány (számomra) igazán értékes embert, de sajnos az esetek túlnyomó többségében a köztünk lévő távolság és a korkülönbség (az én javamra) nagy.

De volt olyan eset is, amikor ezeket sikeresen áthidaltuk...

N

2019. júl. 26. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!