Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha a súlyom miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a súlyom miatt nem merek ismerkedni pedig vágyom kapcsolatra ?

Figyelt kérdés
10kg hiztam a szakítás után . Egyszerűen nem tudom leadni. 0 a kitartasom egy hét után feladom. A panemia is kicsinal már :-( bocsi hogy sirankozom, de most már nagyon nagyon egyedül érzem magam. Ilynekor nasival vigasztalom magam. Ördögi a kör. Amigy 160/75kg vagyok. Ez a 75 már nagyon sok amikor 65 voltam jó volt, de ez gaz! Nem tudom felvállalni !

2021. márc. 6. 19:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

Lassan 7 éve vagyok egyedül. Nekem híznom kéne, de az csak olyan szigorú diéta + edzésprogram segítségével sikerülhetne, amit még a boldogságtól majd kicsattanva sem feltétlenül tudnék tartani, nemhogy ilyen fos hangulatban.

Viszont: nyugi, egy idő után megszokod az egyedüllétet. Nem arról van szó, hogy boldog leszel tőle, nyilván nem, csak ha elég idő eltelik, akkor természetes, magától értetődő állapottá válik, mintha soha nem is lett volna másképp, és már fel sem merül, hogy a jövőben másképp legyen.

2021. márc. 6. 20:24
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
"mintha soha nem is lett volna másképp, és már fel sem merül, hogy a jövőben másképp legyen." Pont így vagyok vele. :) F.
2021. márc. 6. 20:27
 13/25 anonim ***** válasza:
79%

Ugyan már... 75 kg nem az a ketegória amitől valaki nem talál párt.

Ott más baj van.

2021. márc. 6. 20:32
 14/25 A kérdező kommentje:
Úr isten , ez komoly ??? Azt vartam írtam néhány motivációs tippet... nem kiosztotok! Tudom h kell dietazni ! És eszem ágában sincs 7 évig egyedül lenni! Kitartásom és motivációm nincs , megy le a súlyom ha elkezdem a diétát🙄 csak a szar pandemia maitt kb fel sem kell öltözni kinek akarjak tetszeni ??? Nem hiszem el h ezzel egyedül vagyok !!! Ahh!! Mindegy a választ nem az itt levoktol fogok megkapni ! Marjatok egymást 👍🏻
2021. márc. 6. 20:33
 15/25 anonim ***** válasza:
18%
Ha megeszel napi egy fej kelkáposztát, garantálom, hogy lefogysz.
2021. márc. 6. 20:35
 16/25 anonim ***** válasza:
38%
Tartsal kutyat vidd el setalni sokat. Edzel is meg nem vagy a hűtő mellett meg maganyos se leszel.
2021. márc. 6. 21:20
 17/25 anonim ***** válasza:
81%

Amikor én elértem a 120 kilót a 185 centimhez, egy hónapig gyakorlatilag vitamin koktélokon és tápanyag nélküli semmiken éltem amig vissza álltam 100ra.

A pandémia alatt mindenki dagad, mint a lakodalmi f*sz, oké, ettől még kell magunkkal foglalkozni.

A tanácsom, ami nem légbőlkapott marhaság, meg reformkonyha, meg ilyen egyél salátát baromság. Ne számolj kalóriát, és ne foglalkozz vele, mit eszel. Az életedet kell rendszerezni, bele értve az anyagcserédet. Rakj össze egy napirendet, aminek minden részét tarts be pontosan és szigorúan.

Segít a depresszión, segít az önértékelésen, segít rendszerezni a gondolataidat, és főképp a rendszeresített táplálkozás optimalizálja a tested működését.

Nem nyálas fitnessz buznyákok szponzorált marhaságára kell hallgatni, azzal sose leszel előrébb.

2021. márc. 6. 23:13
 18/25 anonim ***** válasza:
53%

1. En voltam ugyan ennyi kilo ugyanugy 160 cmhez. Hidd el, ez rohadt sok. Egyetlen elonye volt szamomra: ugy ismert meg a parom es nem erdekelte, hogy mekkora darab vagyok. Ergo, ha terhessegnel meghizok, az se fogja zavarni.

2. Eletmodvaltas. Kaloriaszamlalas.

Eloszor kaloriaszamlalassal kezdtem es elhagytam a nasi nagy reszet. Ha ettem edesseget, azt is este. Leszedtem a yaziot es az aszerint kikalkulalt kaloriat ettem. Ha nagyon ehes voltam, akkor ettem meg pluszban - de minel egeszsegebben ettem, annal "tobbet lehetett" es hataron belul maradtam es ez motivalt. Emellett kulonbozo applikaciokkal elkezdtem tornazni. Minden nap szinte csinaltam valamit.

Ezutan jott az, hogy a megszokott eteleket elkezdtem levaltani egeszsegesebb verziora. Tk liszt, basmati rizs, zabkasa gyumolccsel, magvas kenyerek, hazi granola, zoldsegek minden mennyisegben, daralthusbol zsirszegeny, koretnek bulgur, parolt zoldsegek. Elore elkeszitettem az fogasokat, amiket kiszamoltam, igy bajlodni sem kellett vele napkozben. Sportoltam tovabbra is.

Szerintem nagyon fontos, hogy felismerd, hogy kover vagy: nekem sokan beszoltak a randipartnerek kozul, mielott a parommal megismerkedtem. Plusz nem vettem uj ruhakat es egy ido utan frusztralt, hogy nem jott ram szinte semmi. :D

2021. márc. 7. 06:10
 19/25 anonim ***** válasza:
72%
Akkor most meg fogtok botránkozni. 165/105 kg nő vagyok és így is van kedvesem. Ha nem lenne, akkor is találhatnék bármikor pasit. Akkor 75 kilóval mi a probléma? Nem értem. Mindenki 50 kilós akar lenni, amit a média próbál belétek sulykolni, hogy csak akkor vagytok értékesek, ha zörög a csontotok? Ez jó?
2021. márc. 7. 06:18
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Talán nem kéne annyit zabálni mint egy viziló. Talán nem kéne idepofátlankodni a többi cocától önigazolást kunyerálni. Nyomás edzeni husika.
2021. márc. 7. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!