Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat miért nem szólitják le a csajok az utcán?
1 ilyen egyszerü szöveggel mint. "Nem jönnél velem szobára?"
Biztos 1 pasi sem mondana ellent.
30.-nak.
-Attól, hogy a házikoszt a kedvencem, még bedobok mellé néha egy gyrost is
Ezt valóban én szoktam a Gyakorira írni! :))))
30:
+
"a férfiak vizuálisabb típusok"
"hűséget fogadtam, vakságot nem"
"miért vegyek meg egy tehenet egy kis tejért"
"az asszony verve jó"
+ pro tipp: hogy magyarázzuk meg bármilyen nőről a 12 éves diáklánytól a 80éves nagyiig, hogy mekkora k...a
33.-nak.
Nézd...mikor haveroméknak gyereke született, megcsináltatta a tesztet titokban. Kiderült, hogy tényleg az övé, mikor megkérdeztem, hogy mit csinált volna, ha nem ő az apa, csak ennyit mondott: "Végül is, mindegy lett volna, az én tyúkom tojta."
Kőolajat nem fogsz tudni magyarként a qatariaknak eladni. Inkább a qatari fog neked. Minek fizessen a qatari a kőolajért ha kapával beleüt egyet a hátsó kertjébe és már spriccel is ki az olaj. Ellenben neked magyarként már inkább kellene fizetned érte.
(Qatariak = nők
Magyarok = férfiak
Kőolaj = szex)
Remélem érted a hasonlatotomat. Azzal, hogy nőnek születtek már nincs szükségük másoknak szexuális ajánlatot tenni, mert ők bőven kapnak eleget, amiből csak válogatniuk kell.
Mint a qatariak, akik csak azzal, hogy odaszülettek már tonnányi olajjal rendelkezneknés nincs szükségük másoktól megvenni.
A pasikat is sok nő leszólítja. Csak mondjuk mind prosti...
Engem is sok prosti szólított már le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!