Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat miért nem szólitják le a csajok az utcán?
1 ilyen egyszerü szöveggel mint. "Nem jönnél velem szobára?"
Biztos 1 pasi sem mondana ellent.
Tudat alatt biológiai oka is van, gondolj bele: Neked gyereket csinálni elég pár perc is, a nőnek 9 hónap.
Míg neked pusztán szaporodási szempontból kedvező lehet összejönni bárkivel, a nőnek érdemesebb megválogatni, hogy kinek az alapanyagából érdemes 9 hónapig "testépíteni" (hehe, érted)
Ez így furán hangzik, tudom, de ez van :D
Azért, mert a nők többsége nem akar vadidegennel szobára menni.
Egyébként meg, ha ettől eltekintünk, és normális, nem szexre utaló ismerkedésről beszélünk, akkor azért van kevés nő, aki kezdeményez, mert:
- nemtől függetlenül sokan könnyűnek, olcsónak, k...nak titulálják azokat a nőket, akik a finom jelzéseknél tovább mennek, és konkrétan leszólítanak másokat
- társadalmilag az még mindig elvártabb, hogy a férfi kezdeményezzen
- vagyunk egypáran úgy is vele, hogy azért egy kapcsolat elején egy nőnek több veszítenivalója van, akkor már hadd ne neki kelljen még standupolnia is, hogy a srác méltóztasson vele elmenni / a srác annyit tegyen már meg, hogy kezdeményez és kifejezi, hogy a nő tetszik neki
- a nők többsége (kb. aki nem idős, kövér vagy nagyon igénytelen) úgyis kap elég leszólítást, nincsenek rászorulva
"Biztos 1 pasi sem mondana ellent."
Biztos? Képzeld, nem mindenki olyan ösztönlény, mint te.
Ezzel a dumával volt sikere valaha valakinek?
Szerintem a normális férfiak pofánröhögnének ha ezzel állnék eléjük az utcán. Amelyik meg erre a dumára ugrana, azt inkább kihagynám.
Volt ilyen teszt, egy egyetemista csoport csinálta kutatási célból.
Volt pár nő, MILF, sulis csaj, 30-as nő és random leszólítottak pasikat az utcán, nem prosti módra, hanem rendesen ismerkedősen. Fiatal sráctól az idősebb úrig választottak pasikat. Nos...férfiként szégyelltem magamat a képernyő előtt, mivel alig 1-2 mondott igent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!