Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat miért nem szólitják le a csajok az utcán?
1 ilyen egyszerü szöveggel mint. "Nem jönnél velem szobára?"
Biztos 1 pasi sem mondana ellent.
Én szoktam. Miért ne? Csak kell egy indítópont, amire reagálhatsz.
Pl.: ha tömeg van, finoman meglököd, mintha valaki nekinyomott volna. Ekkor egyből elnézést kérsz, és megkérdezed, hogy mivel engesztelhetnéd ki...
Ha jön a "Van pasim." válasz, semmi gond! Kérd el a PASI számát, és simán mond meg a nőnek, hogy nem tudtad, hogy egyedül nem SZABAD döntenie, de semmi gond, majd elkéred a gazditól. Hiszed vagy sem, sok nő erre dacból igent mond egy ebédre, kávéra.
És felnőtt ruha kell! Azaz: öltöny.
Úgy látom a 21-es versenyzőben egy vérbeli PUA-trénert köszönthetünk köreinkben.
Amúgy az a csaj se lehet egy észlény, akinek bejön ez a műsor.
21: tényleg becsülendő, hogy IQ nuku, lábtörlő csajokat meg tudsz hívni egy kávéra, jár a keksz.
Kíváncsi vagyok, arra mit reagálna, ha egy ilyen "mivel engesztelhetnélek ki?"-re az lenne a válasz, hogy "ha minél messzebb takarodsz tőlem" vagy "ha nem veszel levegőt egy olyan 3 óráig"
21.-vagyok.
Pedig ezek működnek, és nem vagyok PUA gyakorló, csak FÉRFI.
Amiket pedig itt egyesek leírnak, pl.:
"Csak a szánalmas, állati szinten levő emberek csinálnak ilyet."
"Van gerincem. Meg amúgy sem állok le minden jöttmenttel, nekem kell egy bizalmi kapcsolat előtte."
Nos ezek alapján sok nő megérdemli, hogy egyedül dögöljön meg. [link]
Tessék tessék hölgyeim, a kedves, rendes, becsületes férfi díszpéldánya a 21/26 válaszoló! Ne késlekedjenek időpontot foglalni nála, mert hamar betelik a sor! Az első tíz jelentkező között kisorsolunk egy best of kifogás válogatást olyan klasszikusokkal, mint:
-Az asszonynak a konyhában a helye
-A férfinak szórni kell a magvait, ez genetika, el kell fogadni
-A lakat és a kulcs regéje
-A gumicsizma és a szar mondája
-Attól, hogy a házikoszt a kedvencem, még bedobok mellé néha egy gyrost is
És sokan mások...
Ne habozzanak, jelentkezzenek most!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!