Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire emelheti meg a csajozási esélyeket egy drága vagy drágának tűnő autó?

Figyelt kérdés

Hallottam már sokhelyen hogy mennyire buknak rá a nők ha jó autója van az embernek.

Én nem adtam rá mert biztos vagyok benne hogy nem lesz több sikerem drága autóval sem (jelenleg nincs is)

Viszont érdekelne hogy van-e tapasztalatból összefüggés a csajozás és az autó között?

Csak a drága autó számíthat, vagy nem is kell túl drágának lennie hogy "hasson"?

Tapasztalatok érdekelnek, nem rólam szól a kérdés

2021. febr. 28. 19:32
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne jelentene! Gondold el, pontosan és fitten érkezel egy találkozóra, vagy a váratlan járatkimaradás miatt késel minimum negyed órát, és augusztusi hőségben leizzadt emberek közül szállsz le a buszról. Na itt sokmindenről beszélhetünk csak pozitív hasáról nem.

Azt bizonyára Te is érzed, hogy mekkora különbség lehet egy kellemes este után "hazakisérni" valakit vagy "hazavinni"? Mert pl. nem mindegy, hogy meddig vártok a buszra, aztán a megállótól még x+1 utcányi séta, pláne, ha közben szakad az esö! Vagy egyszerűen beültök az autódba a hazaviszed a lakásáig.

Ez egyáltalán nem "luxusautó" kérdése, hiszen egy karbantartott és tiszta jármű erre pont alkalmas. (mégha "csak" 8-12 év körüli alsó-közép kategóriás járműról is beszélünk)

Azokról a pasikról, akik úgy gondolják, hogy XY márkájú prémium autóval lehet kitűnni, és azokról a nőkről akik csak ezek miatt ragadnak a pasikra........ kár is beszélni.

2021. márc. 2. 12:34
 32/34 anonim ***** válasza:
31: Ez akkor jelent gondot, ha egyikük Győrben, Másikuk Miskolcon lakik. Akkor ezzel egyetértek. De az, hogy mondjuk Pesten is a kocsi a MINIMUM, holott max 5 percet kell várnia ha járat marad ki, ezzel nem tudok egyetérteni.
2021. márc. 2. 17:54
 33/34 anonim ***** válasza:
Szerintema 31-es nagyon jól leírta. Senki nem mondta, hogy a kocsi a minimum...az csak szövegértelmezési hiba a részedről. Arról van szó, hogy emelheti az esélyeket, nem pedig arról, hogy ha lesz kocsid lesz nőd is.
2021. márc. 2. 18:32
 34/34 anonim ***** válasza:

#32!

Győrben éppen olyan sz@r dolog izzadtan érkezni a randira, mint Miskolcon.

Ugyan ez érvényes akkor is, amikor este hazafelé rommá áztok.

Ha neked ebből a sztoriból az a legfontosabb tényező, hogy "bezzeg Pesten" max. 5 perc egy járatkimaradás, akkor vegyük úgy, hogy nem szóltam.

/#31 voltam/

2021. márc. 2. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!