Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire emelheti meg a csajozási esélyeket egy drága vagy drágának tűnő autó?

Figyelt kérdés

Hallottam már sokhelyen hogy mennyire buknak rá a nők ha jó autója van az embernek.

Én nem adtam rá mert biztos vagyok benne hogy nem lesz több sikerem drága autóval sem (jelenleg nincs is)

Viszont érdekelne hogy van-e tapasztalatból összefüggés a csajozás és az autó között?

Csak a drága autó számíthat, vagy nem is kell túl drágának lennie hogy "hasson"?

Tapasztalatok érdekelnek, nem rólam szól a kérdés

2021. febr. 28. 19:32
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%
Ha egy szánalmas ringyó minden vágyad, akkor nem árt, ha egy hülye bohócnak nézel ki, igen
2021. febr. 28. 20:29
 12/34 anonim ***** válasza:
28%
Még mindig nem értem, hogy aki ebben hisz, az miért nem bérel egy drága autót? Mész vele egy kört a városban, és meglátod a saját szemeddel, hogy lehet-e vele csajozni. Ez nem olyan mi lenne ha kérdés, mint a lottó ötös, hogy sose derül ki mi az igazság.
2021. febr. 28. 20:30
 13/34 anonim ***** válasza:
29%

Nem is arról van szó, hogy megjelensz a szép autóval és jönnek is a luvnyák.

A szép autó egy státusz szimbólum. Azt jelenti, hogy az illető személy van annyira tehetős, hogy megengedje magának. A kérdés nem az, hogy elég-e egy menő verda, hanem, hogy emelheti-e az esélyeket.

Nem értem miért annyira elítélendő ez? Valamennyire normális. Annyira vehemensen akarják egyesek leszólni a puszta felvetését is ennek a témának, hogy a kérdést sem olvassák el rendesen...egyből ugranak tagadni.

2021. febr. 28. 20:37
 14/34 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ kinél. Egy normális nő nem ezt nézi, a golddiggerek meg nyilván ugranak rá. Kérdés az, hogy arra vágysz, hogy valaki a bankszámládat szeresse vagy téged?
2021. febr. 28. 20:54
 15/34 anonim ***** válasza:
49%
Miért lenne valaki aranyásó csak azért mert pozitívúmként könyveli el a szép autót? Ez a tipikus "low resolution thinking". Nem feltétlenül maga az autó növeli az esélyeid hanem a tény, hogy te elértél annyit az életben, hogy megengedd magadnak azt az autót. Jelentheti azt, hogy van jó munkahelyed, tudsz bánni a pénzzel vagy bármi egyebet...ezek mind pozitív tulajdonságok amik igenis vonzhatnak egy nőt. Lehet tagadni és kikiáltani normálisnak azt aki még csak meg sem próbál racionálisan gondolkozni és át sem gondolja ezt a feltevést. Én inkább butának nevezném...
2021. febr. 28. 21:23
 16/34 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy nincs menő verdám de azért annyira nem vakít el az irigység, hogy ne lássam be ezt a tényt.
2021. febr. 28. 21:24
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

15-ös, én nem a tárgyi dolgokat szoktam nézni fő értékként. Sokkal fontosabb, hogy magabiztos-e, boldog-e az életében. Mert mit ér a csomó cikk körülötted, ha amúgy egy széthajszolt, boldogtalan ember vagy? S hány ilyen van, de hány..

Amúgy egy középkategóriás kocsi bőven jó meg ha az ember tud élményeket szerezni másokkal. Az ezerszer többet ér valami drága szarnál.

2021. febr. 28. 21:38
 18/34 anonim ***** válasza:
74%

Tudod, az autó is olyan, mint egy márkás óra, vagy egy elegáns öltöny.

Nem elég birtokolni, viselni is tudni kell.

Szóval egy pitiáner leszakadt proli beülhet egy drága sportkocsiba, fölvehet egy jó öltönyt, villoghat egy trendi karórával, attól még ugyan az a külvárosi suttyó marad.

/csak szólok/ ;)

2021. febr. 28. 21:39
 19/34 anonim ***** válasza:
49%
Természtesen igazad van, írtam is a 9#-es válaszomban. Gondolom nem olvastad...én sem szoktam elolvasni az összes választ :).
2021. febr. 28. 22:07
 20/34 anonim ***** válasza:

Bepótoltam. ;)

2021. febr. 28. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!