Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire emelheti meg a csajozási esélyeket egy drága vagy drágának tűnő autó?
Hallottam már sokhelyen hogy mennyire buknak rá a nők ha jó autója van az embernek.
Én nem adtam rá mert biztos vagyok benne hogy nem lesz több sikerem drága autóval sem (jelenleg nincs is)
Viszont érdekelne hogy van-e tapasztalatból összefüggés a csajozás és az autó között?
Csak a drága autó számíthat, vagy nem is kell túl drágának lennie hogy "hasson"?
Tapasztalatok érdekelnek, nem rólam szól a kérdés
Nem is arról van szó, hogy megjelensz a szép autóval és jönnek is a luvnyák.
A szép autó egy státusz szimbólum. Azt jelenti, hogy az illető személy van annyira tehetős, hogy megengedje magának. A kérdés nem az, hogy elég-e egy menő verda, hanem, hogy emelheti-e az esélyeket.
Nem értem miért annyira elítélendő ez? Valamennyire normális. Annyira vehemensen akarják egyesek leszólni a puszta felvetését is ennek a témának, hogy a kérdést sem olvassák el rendesen...egyből ugranak tagadni.
15-ös, én nem a tárgyi dolgokat szoktam nézni fő értékként. Sokkal fontosabb, hogy magabiztos-e, boldog-e az életében. Mert mit ér a csomó cikk körülötted, ha amúgy egy széthajszolt, boldogtalan ember vagy? S hány ilyen van, de hány..
Amúgy egy középkategóriás kocsi bőven jó meg ha az ember tud élményeket szerezni másokkal. Az ezerszer többet ér valami drága szarnál.
Tudod, az autó is olyan, mint egy márkás óra, vagy egy elegáns öltöny.
Nem elég birtokolni, viselni is tudni kell.
Szóval egy pitiáner leszakadt proli beülhet egy drága sportkocsiba, fölvehet egy jó öltönyt, villoghat egy trendi karórával, attól még ugyan az a külvárosi suttyó marad.
/csak szólok/ ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!