Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire emelheti meg a csajozási esélyeket egy drága vagy drágának tűnő autó?
Hallottam már sokhelyen hogy mennyire buknak rá a nők ha jó autója van az embernek.
Én nem adtam rá mert biztos vagyok benne hogy nem lesz több sikerem drága autóval sem (jelenleg nincs is)
Viszont érdekelne hogy van-e tapasztalatból összefüggés a csajozás és az autó között?
Csak a drága autó számíthat, vagy nem is kell túl drágának lennie hogy "hasson"?
Tapasztalatok érdekelnek, nem rólam szól a kérdés
Azt írtam, hogy "Nálam egy nőnek nagyobb az esélye ha sportol"...SPORTOL. Nem azt írtam, hogy nagyobb az esélye ha sportos.
Na de akkor legyen ahogy te olvastad. Nem azt nézem, hogy sportoljon, hanem, hogy sportos legyen. Legyen két nő, x és y. x sportos alkatú (nem lehet tudni mi okból kifolyólag) és y molettebb. Egyikről sem tudok semmit de a célom, hogy válasszak egyet amelyik szerintem a kitartóbb. Nekem logikusnak tűnik, hogy x-et válasszam mert a valószínűsége, hogy x sportol, azaz kitartó nagyobb mint y-nál (aki ugyancsak lehet kitartó de nincsenek jelei). Ha P(x)-el jelőljük annak a valószínűségét, hogy x kitartó és P(y)-al, hogy y mekkora valószínűséggel kitartó, akkor a fenti mondatot írhatnánk, hogy P(x)>P(y). A valószínűség egyfajta szinonimája az esélynek, amit a kérdező is használt. Ha a sportos szót helyettesíted olyan személlyel akinek szép autója van és a kitartást sikerre akkor bebizonyítottam, hogy igenis az esélyek nőnek. Természetesen lehet, hogy zsákutca mert a csávóka a lottón nyerte a pénzt de attól még ő lett kiválasztva azzal szemben akinek nincs autója. Persze a sikert nem autóban mérik de azért az is lehet egy árulkodó jel.
Miért nem próbáljátok meg elolvasni és értelmezni a választ, ne csak kiragadni egy mondatot és kötözködni? A fenti példa nagyon le van egyszerűsítve...habár még így sem értik egyesek. Ugyanakkor azt is írtam, hogy a sikert nem autóban mérik. Ez mondjuk a végén van és talán nem olvastad el, annyira igyekeztél válaszolni.
Nem tudom mi köze van itt annak, hogy mérnök vagy? Én is az vagyok. Ez csak egy szakma. Ha jól csinálod akkor majd talán lesz neked is autód. Amúgy pont erről a mentalitásról van szó. Nincs autód, de neked jó...ez egy középszerű gondolkodás. Ez a különbség közted és egy olyan között aki dolgozott és vett magának autót, hogy kényelmesebb életet tudjon ajánlani a párjának. Nem maga az autó...a mentalitás és az akaraterő a lényeg. Később mit fogsz mondani? Nincs lakásod, de neked így jó? Mindenre majd ez lesz a válaszod?
Már összejöttünk a párommal (akivel 5 éve leszek együtt), mikor megtudtam, hogy milyen autója van.
Ő mással is ki tudott tűnni a tömegből (legalább is számomra).
Au az érzésem kissé le vagyunk ragadva a "drágaság" vonalon, ugyanis arra lennék leginkább kíváncsi, hogy ha az ember egy nem túl drága, de nem is szakadt és alsó kategóriás autóval szaladgál, akkor jobban észreveszik-e a nők, mintha csak autó nélkül "szaladgálna"?
Van-e pozitív hatása egy jó autónak (nem feltétlen luxusautó)
vagy teljesen mindegy, nem dob a megjelenésen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!