Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire emelheti meg a csajozási esélyeket egy drága vagy drágának tűnő autó?
Hallottam már sokhelyen hogy mennyire buknak rá a nők ha jó autója van az embernek.
Én nem adtam rá mert biztos vagyok benne hogy nem lesz több sikerem drága autóval sem (jelenleg nincs is)
Viszont érdekelne hogy van-e tapasztalatból összefüggés a csajozás és az autó között?
Csak a drága autó számíthat, vagy nem is kell túl drágának lennie hogy "hasson"?
Tapasztalatok érdekelnek, nem rólam szól a kérdés
Nő vagyok. Szerinted emelné a pasizási esélyeimet, ha Swarovskival kirakott vörös műkörmöket viselnék?
Na, ugyanennyivel növelné a kocsi is a te esélyeidet a másik nemnél.
Az autó csak egy függelék, te magad nem leszel több vagy jobb általa.
4# nem kizárt hogy növelné, feltűnőbb lennél
Pont azért kérdeztem meg hogy mennyire számíthat ez a feltűnés
#5: hogyne, csak kérdés, hogy akarok-e olyan pasit, aki ezeket a dolgokat figyeli rajtam.
Ugyanígy nálad is. Aztán jössz panaszkodni, hogy csak a golddigger nőket vonzod be, a normálisak nem foglalkoznak veled.
Tipikus gyakoris válaszok:
nők: nem, nem érdekel az autó, nem vagyok anyagias
férfiak akik szinte már utálják a nőket és csóróságukkal indokolják kudarcukat: minden csajnak csak a pénz a fontos
Szerintem a #2-es jól megfogalmazta a valóságot. A nőket vonzák a sikeres pasik és sokan vannak annyira felszínesek, hogy az autót a sikerrel asszociálják.
#9-es vagyok
Elfelejtettem mondani, hogy a menő autó mellé az érett viselkedés is kötelező. Visszataszító amikor egy szép autóból egy paraszt műveletlen pasi száll ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!