Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresési problémák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresési problémák ellenére jó embernek maradni?

Figyelt kérdés

Az élet ehhez a területéhez (párkeresés) iszonyatosan hülye vagyok, nem megy, finoman szólva sem vagyok jóképű, emiatt sikerül folyamatosan "belém rúgni".

Alapvetően kedves vagyok az emberekkel, segítek, ha valakinek tudok.

Itt sokszor viszont azt látom (és nem csak itt, hanem a "való világban" is), hogy az emberek az ilyen frusztráció miatt bunkóvá válnak.

Én ezt a szintet még nem értem el szerencsére, de már kezdek egyre zárkózottabb lenni a sok szar miatt, kezdek máshogy viszonyulni mindenkihez.

Párom sosem lesz, mert ahhoz nem vagyok elég úgy néz ki, viszont nem akarom, hogy ez ilyen szinten befolyásolja az életem. Valaki valamit tud erre mondani?

2021. febr. 27. 20:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezzel en is igy vagyok. Neveles es hozzaallas miatt, nem vagyok p..raszt, meg a hajlektalannal sem. Kit erdekel, hogy jo ember vagyok e?

Engem. Es ez a lenyeg. Magadnak akarj megfelelni, magad miatt viselkedj ugy, ahogy. Nem erdekel, ha a "kiscsaj" rosszfiut akar, az o dolga. Senki miatt nem fogok valtoztatni a pozitiv dolgaimon.

Plusz lehet nyafogni, hogy milyen sz...r az orszag, a rendszer, de amig tarsadalmilag nem valtoztatunk a hozzaallasunkon, addig veszett ugy a valtozas.

2021. febr. 28. 10:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Pl tegnap seta kozben, segitettem egy lerobbant autot betolni a nyilt uton. Poen volt a forgalomban tologatni, ilyet meg nem csinaltam. Neha valamiert megtalalnak az ilyen szituk.

Szerinted ezt fogja erdekelni a noket a tinderen meg mas appokon? Szerintem nem. De nekem jo erzes es uj dolog.

2021. febr. 28. 10:54
 13/13 anonim ***** válasza:
35%

Szerinted ezt fogja erdekelni a noket a tinderen meg mas appokon?

A nőknek sajna az a reakciója az ilyen rendes, jólelkű emberekről, hogy egy papucs. Pláne ha csak átlagos pasi, nem egy jóképű alak, akkor méginkább a lúzer kategóriába fog esni a szemükben az ilyen. Tisztelet a kivételnek, az a 10% nő, aki megmaradt régi eszméket valló nőnek, hogy rendes, átlagos, dolgos pasi kell neki. Van amúgy ilyen 42 éves ismerősöm, rendes, kedves, tanult, dolgos pasi, az a kb a légynek sem tud ártani típus, akinek mindenkihez van egy jó szava nap mint nap. Na kb oda jutott, hogy 42 évesen is szűz, pedig nem bűnronda. Totál láthatatlan a nők szemében, annyira kedves, hogy emiatt méginkább láthatatlan a nők szemében. Ha udvarol, azt is úgy teszi, mintha egy méregdrága selyemruha lenne a nő, akit tejben vajban kell szavakkal is füröszteni. Ki is röhögik a háta mögött rendesen.

2021. febr. 28. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!