Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek okozna bármi problémát társkeresésnél, ha a srác rá lenne crusholva Scarlett Johanssonra és jobban gerjedne rá mint rátok?
Persze nyilván nem vallaná be ezt, de kiderülne valami módon (túlzott közösségi médiás aktivitás a nő irányába, esetleg valakitől visszahallanátok, vagy lebukna valamivel vele kapcsolatban, szóval értitek).
Illetve változtatna-e bármit a dolgon hogy nem egy kvázi "elérhető" valakire van rákattanva az illető (tehát nem egy osztálytársatokba vagy a szomszéd lányba), hanem olyan valakibe aki úgyse lesz sose az övé, sőt még csak találkozni se valószínű hogy valaha fog vele? Így működhet kapcsolat?
Olyan lányt kell keresned, akinek szintén van ilyen hóbortja.
Nekem is vannak híres crushjaim.
Az egyik volt párom (akinek nem voltak) konkrétan féltékenységi rohamot kapott mikor meglátta hogy a kedvenc színészeimet követem instagramon és néha belájkolom a képüket. Szakítani is akart velem, merthogy nekem ők jobban bejönnek (mondjuk ez esetemben nem így volt, de mindegy).
Ha találsz egy csajt aki nyíltan felvállaja hogy ő még szex közben is Leonardo DiCapriora gondol, akkor azt nem fogja zavarni. Rengeteg ilyen van, sok sikert!
24n
Szerintem így nem tudsz komoly párkapcsolatot kialakítani mert nem szereted a masikat.
Szexkapcdolatban nem érdekelne, de komoly párkapcsolatot meg családot nem akarok egy ilyen fickótól.
Azért van velem, mert akit igazán akarna, nem elérhető :D. Jó vicc.
Amúgy nem kell ilyen pasi, tinikorban is iszonyatosan gáznak gondoltam, már akkor sem értettem, hogy lehet ennyire rákattanni egy hamis képre, felnőttként meg végképp nem értem.
Persze az nem zavar, ha jó színésznőnek tartja, meg szépnek, meg nem tudom, és követi valami platformon, és várja az
j filmjeit, de egy teljesen ismeretlen emberre "crusholni" az én szememben gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!