Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem azt, hogy akiknek középsuliban / egyetemen nem ment a csajozás, azoknak később sem fog menni?
Középsuli még nem nagy baj, de ha egyetemen sem megy, onnan lesznek gondok.
Nekem középsuliban olyan osztályom volt, hogy a csajok kb. 2-szer annyian voltak 1-2 fő híján, mint mi srácok. Ráadásul kb. 3/4-ük bombázó volt. Nem is mertem semmit kezdeményezni, mert én egy kocka srác voltam.
Aztán egyetemre fiús szakra mentem, ott a kevés lányból soknak volt kapcsolata, a maradék meg nem véletlenül volt szingli, külsőre nem jöttek be, vagy dilisek voltak.
Szóval nekem elment a dolog, lassan 31 vagyok, ugyan van diploma, de nem lett a helyzetem jobb semmivel sem. Ennek ellenére más területen jobban állok. Párkapcsolatilag viszont én kezdek már beletörődni, hogy ez a hajó elment. Valószínű elmegyek prostihoz ha lecseng ez a tetves korona, és legalább szűz nem leszek. Viszont párkapcsolatot nem hinném hogy fogok tudni alakítani, ahhoz kellene egy megértő és türelmes nő is. És én sajnos azt látom nem nagyon van ilyen már 25 felett. 30f
Rám sajnos pont igaz ez az állítás.
31F
Szerintem lehet benne azért igazság. Sosem voltam sikeres a lányoknál, és nem látom be, hogy pont egyetem után mitől lennék kelendőbb. Talán, ha kiépítek valami egzisztenciát. De akkor sem a személyemért fognak szeretni a nők. Nem tudom.
Ősszel lesz három éve, hogy pszichológushoz járok, nagyon sokat haladtunk, de még mindig nem találtam meg a választ, hogy miért nem kellek senkinek.
20F
Mondjuk pl. a #4 válaszolóval ellentétben én mindig a "forever alone" voltam, és nem is nézek ki kifejezetten jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!