Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok egy nőn a tetoválás társkereséskor?
tök jó, mert nekem meg az a redflag ha valaki ennyire elutasítja:)
aki meg börtöntetkóhoz hasonlítja... :D nőként meg tudok veszni, ha a pasin tetoválás van, nekem szinte ez a hívószavam..:D
"nőként meg tudok veszni, ha a pasin tetoválás van, nekem szinte ez a hívószavam"
Hagyjuk már ezt a kamu dumát, ha egy rusnya pasin van tetoválás, aki nem tetszik, le se sz.arod a tetkóit se meg őt se.
Vagy ezek szerint neked elég ha egy pasin van tetkó, nézzen ki bárhogy? És még a férfiak a felszínesek... :D
Felteszel egy kérdést, hogy kizáró ok-e, erre meg aki azt írja, hogy nála igen azzal meg vitatkozol... Azért ez tipik csaj hozzáállás a dolgokhoz. Kritikát kér, de ha megkapja akkor már egyből szemét mindenki.
Ha nem akarsz véleményt kapni, akkor ne kérdezz, sőt az még jobb ha a füled is befogod.
Nem mindenkinek jön be a tetkó, ez van.
Az, hogy neked férfiakon bejön, nem jelenti azt, hogy a férfiaknak bejön a nőkön. De itt se egy homogén massza van.... Van akinek ez a fétise, van akit nem érdekel és van akit taszít.
Amúgy funfact.
Eddig van kb 35 szavazat. Egy másik kérdésnél ahol kb 55-60 szavazat volt összesen ha volt 25 önmagát férfinak valló egyén. Valószínűleg pár nő is szavazott a férfiak nevében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!