Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire divat lett a riban..ko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire divat lett a riban..kodás? Komolyan nem találkozom egyszerűen normális nővel ,vagy a drogos kisfiúk után futnak vagy a pénz után! Nem lehet velük beszélni sem az se megy nekik ! Ezt látom már általános iskolától 40+ ig!

Figyelt kérdés

2021. febr. 26. 17:50
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
82%
De most mi a gond konkrétan? Mit értesz ri...os alatt?
2021. febr. 26. 19:14
 32/41 Sunshinedoll ***** válasza:
83%
Engem az érdekel, hogy hány éves vagy, ha egyformán ismerkedsz általános iskolás kislányokkal is meg 40-es nőkkel is??? Ew???
2021. febr. 26. 19:21
 33/41 anonim ***** válasza:
77%

"Mit értesz ri...os alatt?"

Látványosan kerüli, hogy erre konkrét választ kelljen adnia. Azért ez elég sokatmondó.

2021. febr. 26. 19:26
 34/41 anonim ***** válasza:
81%

‘vagy a drogos kisfiúk után futnak vagy a pénz után!’ tehat akinek nem te kellesz, az nem normalis. ertem. szerintem teged valakik nagyon csunyan kikosaraztak, ezert inkabb elkezded ocsarolni a ferfiakat, akik miatt pofara ejtettek teged. meg persze a noket.

lehet el kene gondolkozni, hogy veled van a baj, ha inkabb valasztanak egy ‘drogos kisfiut’ mint teged.

2021. febr. 26. 19:49
 35/41 A kérdező kommentje:
Na kezdjük ott nekem van életem és nem itt töltöm a mindennapjaim mint egyesek! 🤔🤔 De nem vitatkozom veletek nincs értelme 😊
2021. febr. 26. 20:04
 36/41 anonim ***** válasza:
77%
Tehát megint mellébeszélsz, csak hogy ne kelljen válaszolnod.
2021. febr. 26. 20:07
 37/41 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az általad ler.bancozott csajok így gondolkodnak... “Veled nincs értelme.”
2021. febr. 26. 20:11
 38/41 anonim ***** válasza:
78%
hatalmas nagy eleted lehet, ha annyira frusztralt egy-ket elutasitas, hogy ide irogatod ki a buta, altalanosito kerdeseid.
2021. febr. 26. 20:14
 39/41 anonim ***** válasza:
20%
Az ember csak a saját tapasztalataiból következtethet. Miért írják erre mindig, hogy "általánosítás". Ez olyan , mintha azt írnám, kivétel nélkül nettó 500ezer alatt keresnek az ismerőseim, erre nekem állnának, hogy márpedig az ő utcájukban mindenkinek másfél milla a fizuja, hogyan merészelek így általánosítgatni! :D
2021. febr. 26. 20:25
 40/41 anonim ***** válasza:
17%
Jól látod kérdező
2021. febr. 26. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!