Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális? Nincs magától kissé eltelve?
39 éves férfi vagyok, adott egy 29 éves nő.
Van pasija, aki csak 26 éves. Lesz ami lesz alapon ráhajtottam, férfiasan próbálkoztam, nem nyápickodtam, mivel elvileg azt harsogják a nők, hogy a magabiztosság a siker kulcsa. Azzal se gyertek, hogy jaj, párkapcsolata van, mert azt is főleg a nők harsogják, hogy erősebb kuty bszik, próba szerencse, és amúgy is visszautasítom, hogy egy 20-as évei közepén járó gyerek legyen nekem vetélytárs.
A nőtől mégis megkaptam, ráadásul élőben, hogy mit képzelek magamról, próbálkozzak a saját korosztályomnál, és akkor sem lenne esélyem, ha szingli lenne, de így meg pláne szánalmas vagyok, hogy még kapcsolatban is van, mégis nyomulok.
Kérdem én, miért mer a korosztály dologgal jönni, amikor ő sem a korban hozzá passzoló férfiak között keresgélt?
Hát én férfiként a nővel kell hogy egyetértsek. Nem azért mert mindössze 3 évvel fiatalabb a pasija, és azért sem mert te vagy 10 évvel idősebb. Ezek úgy gondolom felnőttkorban nem korkülönbségek.
Hanem szerintem elvtelen és nem szép dolog olyanra nyomulni aki párkapcsolatban van. 36/f
fhu mekkora egy fereg vagy, kerdezo. szerintem az egyetlen, aki itt el van telve magatol, az te vagy, orulok, hogy jol kiosztott a no. jatszod itt a nagy ferfias ferfit, de az elutasitast meg keptelen vagy elviselni. egyebkent se a koron mulik, h ki kinek a vetelytarsa, gondolom a masik srac kulsoleg-belsoleg jovan felulmul teged, hiaba hitted nagy pofaval azt, h neneked nem vetelytars.
amugy en is 30 vagyok, a pasim meg 26. es?? intelligens, erett ferfi, mindenben jol kijovunk, a szex isteni. le nem cserelnem semmifele nagypofaju 40esre.
Nem látta a táblát a bejáratnál,hölgyem?Az állatok etetése tilos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!