Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mennyire normális? Nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális? Nincs magától kissé eltelve?

Figyelt kérdés

39 éves férfi vagyok, adott egy 29 éves nő.

Van pasija, aki csak 26 éves. Lesz ami lesz alapon ráhajtottam, férfiasan próbálkoztam, nem nyápickodtam, mivel elvileg azt harsogják a nők, hogy a magabiztosság a siker kulcsa. Azzal se gyertek, hogy jaj, párkapcsolata van, mert azt is főleg a nők harsogják, hogy erősebb kuty bszik, próba szerencse, és amúgy is visszautasítom, hogy egy 20-as évei közepén járó gyerek legyen nekem vetélytárs.

A nőtől mégis megkaptam, ráadásul élőben, hogy mit képzelek magamról, próbálkozzak a saját korosztályomnál, és akkor sem lenne esélyem, ha szingli lenne, de így meg pláne szánalmas vagyok, hogy még kapcsolatban is van, mégis nyomulok.

Kérdem én, miért mer a korosztály dologgal jönni, amikor ő sem a korban hozzá passzoló férfiak között keresgélt?

2021. febr. 21. 17:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért a 39 éveddel te is öregedő vagy, ráadásul társ és család nélkül. Talán lejjebb kéne adni az igényeket. 20-on évesen a franc se kiváncsi egy 40 éves pasira.
2021. febr. 21. 19:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
3 év mióta számít nagy korkülönbségnek? Ne röhögtess már Balázska...
2021. febr. 21. 22:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas vagy. Szánalmas trollnak, szánalmas komoly kérdezőnek, mindennek szánalmas vagy.

Senkit nem érdekelsz.

2021. febr. 21. 23:10
 14/18 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%

"Ez mennyire normális?" Teljes mértékben. Nem kenyerem a durva, bunkó leépítés, de ha valaki úgy közeledne, mint te, az én agyamat is elöntené a vér.

"Nincs magától kissé eltelve?" Nem vagy egy kissé incel?

"39 éves férfi vagyok, adott egy 29 éves nő. Van pasija, aki csak 26 éves." Kit érdekel, hogy csak 26 éves? Van, akinek a fiatalabb pasik a stikkje, és van, akinek az idősebb nők. Nincs ezzel semmi baj.

"Lesz ami lesz alapon ráhajtottam, férfiasan próbálkoztam, nem nyápickodtam, mivel elvileg azt harsogják a nők, hogy a magabiztosság a siker kulcsa." férfias próbálkozás =/= bunkóság, és magabiztosság =/= bunkóság. Teljesen félreértetted a magabiztosság jelentését.

"Azzal se gyertek, hogy jaj, párkapcsolata van, mert azt is főleg a nők harsogják, hogy erősebb kuty bszik, próba szerencse..." Milyen nők harsogják ezt? Biztos nem abba a szociális körbe tartozók, mint az általad megostromlott nő. Amúgy is nagyon ratyi duma, és az is ratyi, aki ilyen alapon elmenne veled.

"és amúgy is visszautasítom, hogy egy 20-as évei közepén járó gyerek legyen nekem vetélytárs." Egy 20-as évei közepén járó férfi ugyanolyan férfi, mint te. Szó sincs arról, hogy gyerek lenne. A 30-as háziasszonyka 17 éves szeretője gyerek, de egy 26 éves férfi már rég nem az. Ő valószínűleg azt utasítja vissza hogy te lesgyél neki vetélytárs.

"A nőtől mégis megkaptam, ráadásul élőben, hogy mit képzelek magamról, próbálkozzak a saját korosztályomnál, és akkor sem lenne esélyem, ha szingli lenne, de így meg pláne szánalmas vagyok, hogy még kapcsolatban is van, mégis nyomulok." Miért hogy kellett volna közölnie a visszautasítást, sms-ben? Zoom-konferencián? Istenem... És igen, szánalmas vagy. Az tény, hogy 10 év korkülönbség nem olyan nagy, de ha neki igen, akkor mindegy, hogy te, én, és az egész világ mit gondol erről.

"Kérdem én, miért mer a korosztály dologgal jönni, amikor ő sem a korban hozzá passzoló férfiak között keresgélt?" Miért mer? Hú de belegázoltak valaki egójába... De amúgy igen, a hozzá passzoló pasival jött össze, mert a 3 év a javára még mindig kisebb korkülönbség, mint 10 év a tiédre.

2021. febr. 21. 23:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hú, hosszú idő óta ez a leggázabb trollkérdés, amit olvastam. Tudnék mit írni, de annyira szánalmas, amit idehánytál, hogy inkább megyek aludni. Ennél még az is hasznosabb.
2021. febr. 22. 01:23
 16/18 $$$$$ ***** válasza:
100%
De ,ő a korban hozzá passzoló férfiaknal keresgélt. Nállad 10 évvel fiatalabb a csaj. A csajnal a baratja meg csak 3 évvel. A 3 év semmi. De a 10 év meg sok. És hidd el egy normalis lány aki szereti a barátját az igy reagall ha valaki rányomul úgy ,hogy tudja azt ,hogy van barátja. De amugy abban igazad van hogy egy 20-as évei közepén járo "gyerek,, neked nem vetélytársad. Hiszen 39 évesen már a közelébe se érsz egy 25-6 éves srácnak. De nem is ez a lényeg. Ne nyomulj rá olyan nőre akinek van barátja mert előbb utobb ráfázol.
2021. febr. 22. 08:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire normalis, ha egy negyven eves pasi rahajt egy olyan nore, aki kapcsolatban van es nem erti meg, hogy mas kapcsolataba nem ronditunk?

Valoban, semennyire sem normalis.

Mennyire vagy eltelve? Elegge

2021. febr. 22. 10:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Paraszt voltál, hogy úgy próbálkoztál be, hogy tudtad, hogy párja van, tőle kevésbé paraszt, nyers valóságot kaptál vissza. Amúgy meg egy 29 éveshez korban jobban passzol egy 26 éves, mint egy 39 éves...
2021. febr. 23. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!