Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire divat lett a riban..kodás? Komolyan nem találkozom egyszerűen normális nővel ,vagy a drogos kisfiúk után futnak vagy a pénz után! Nem lehet velük beszélni sem az se megy nekik ! Ezt látom már általános iskolától 40+ ig!
Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 17:50
11/41 anonim válasza:
"Nem szidtam senkit nem általánosítok"
Dehogyisnem.
12/41 anonim válasza:
Gondolom te is egy olyan vagy, akinek már az alapból r!banc, aki nem te hozzád szól.
13/41 A kérdező kommentje:
11 Igen hol? Nem azt írtam,hogy minden nő riba..c hanem szinte csak ilyenekbe futok bele ! Tudod akinek nem inge nem veszi magára!
2021. febr. 26. 18:19
14/41 anonim válasza:
Egyébként részemről fogalmam sincs, hogy mint értesz riibancos viselkedés alatt, ha nem azt, hogy sok emberrel lefekszenek. Mert elvben ez ezt jelentené, de amúgy nem tudom nálad ez mit jelent.
15/41 anonim válasza:
Lehet mert te keresed tudat alatt az olyanokat... csak mivel nincs kölcsönös szimpátia, akkor ők kapásból r.bancnak lesznek elkönyvelve nálad.
16/41 anonim válasza:
Igen vannak ilyenek, de vannak normális lányok is. Nem lehet, hogy te az ilyen ribikhez vonzódsz és emiatt csalódott vagy? A férfiak és a nők hasonlítanak ebben, hogy mindannyian azt akarjuk legjobban, akit nem kaphatunk meg. Egy olyan nőt kéne választanod, aki törődik veled, aki mindig megkérdezi, hogy milyen volt a napod és aki tyúkhúslevest főz neked, amikor beteg vagy. Tudom, hogy hülyén hangzik, de az ilyen nőkkel sokkal boldogabb lennél és hiába szereznél meg egy ilyen ribit, aki nagyon jól néz ki, nem lennél vele boldog, mert olyan mintha ott se lenne, érzelmileg olyan távol lenne tőled, mint ide Lacháza. Le merem fogadni, hogy rengeteg normális lány van körülötted, csak nem veszed észre, mert ezekre a r*bancokra koncentrálsz. Tudom, mert én is voltam már sokszor hasonló helyzetben.
17/41 anonim válasza:
Aha, kijelentesz valamit, majd utana szabadkozol, hogy akinek nem inge. Ment a report. Nincs az ilyen kerdesekre szukseg.
18/41 anonim válasza:
#13: "Nem azt írtam,hogy minden nő riba..c hanem szinte csak ilyenekbe futok bele !"
Ezt úgy hívják, aranyoskám, hogy szelektív látás. Az általánosítás egyik viselkedésbeli (=csak azt veszed észre, amit feltételezel) megfelelője.
20/41 anonim válasza:
Ha te csak ilyenekbe futsz bele... akkor ugye tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!