Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális ha jóképű férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha jóképű férfiként is olyan 20-25 lányból lesz végül 1 netes ismerkedésnél, akivel lesz is valami?

Figyelt kérdés

Ezek már csak azok a lányok, akiktől én is akarok valamit. Valami = minimum szex, vagy akár nyilván párkapcsolat. 19-25 évesekkel ismerkedem kb. A visszajelzések és tapasztalatok alapján egész jóképű vagyok. Most röviden írnám le a szokásost, hogy amúgy intelligens vagyok, próbálok lavírozni beszélgetéskor, hogy se túl unalmas ne legyek, se túl komolytalan. Voltak már barátnőim, alkalmijaim is az életben, de nem vagyok Casanova. Anyagilag még nagyon az elején vagyok a dolgoknak. Piacképes diplomás szakmám van, de még a karrierem elején vagyok bőven. Jómódú családból származom, van saját néhány millióm félretéve, de se kocsi, se ingatlan. Szóval semmi extra, de nem is rossz a helyzet, viszont nem az anyagiakkal akarok csajozni. A múlt tapasztalatai alapján azt látom a külsőm és a személyiségem is sok nőnek vonzó.

Viszont olyan furcsa, hogy mégis ha ráírok 20 lányra már match után, akkor abból a harmada nem is válaszol, a harmada eltűnik pár üzenetváltás után, aztán a maradékon belül egy párral lesz randi, aztán azok közül sok megint eltűnik 1-2 randi után, stb. Ezt elég frusztrálónak tartom és embertelennek, hogy így a nagy számok törvénye szerint kell ismerkedni, mert a többi nő meg ennyire érdektelen, eltűnik, stb.

27/F

2021. febr. 22. 11:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Valamiért 22 éves jó csajként enis nehezen kapok magamnak partnert. Nemtudom miért van ez
2021. febr. 22. 11:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az internetes randizás így működik. Hasonlóan tudnám magam leírni mint te és hasonlók a tapasztalataim is.

25/F

2021. febr. 22. 11:52
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

aranyosak vagytok.

Ez az internet. Itt csak kifogás ez a "jól nézzél ki" duma ha nő vagy, vagy férfi. A neten marhára lecserélhető vagy, bármi miatt. Simán otthagy, nem válaszol hetekig, tilt, töröl stb.

Túl sok választási lehetőség van, túl személytelen az egész és nem lehet a másikban olyan benyomást kelteni, hogy foglalkozzon is veled.

Vagy kiderül pár mondat után, hogy nem is illünk össze.

Ez ilyen, pedig én sem szeretem, de sajnos ezzel jár.

2021. febr. 22. 11:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én egy ideig tindereztem és ami miatt ha nem írtam vissza:

1. Írt valami nagyon gáz dolgot

2. Írt valami nagyon proli viccet (farokméret és társai poén)

3. És sajnos olyan is volt akivel egyszerűen csak elhalt a beszélgetésn valahogy nem haladt.

Utóbbi szerintem gyakran előfordul, ìgy nehéz is, ha előtte 0 kontakt a masikkal, még csak látásból sem ismered.

Én amondó vagyok ha tényleg normális vagy, előbb-utóbb csak lesz olyan akivel haladhat a dolog.

Nekem annyira elegem lett a sok idiótából, csak szexre megy dologból hogy fél ev után letöröltem.

2021. febr. 22. 11:55
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
4 - kedves tőled hogy csak ilyenek miatt nem írtál vissza de ez nagyon nem az átlag hozzállás. Én igyekeztem mindig normális, kedves, humoros, kreatív módon írni a lányoknak olyat, amire lehet válaszolni is, és a kezdeményezéseim felére válasz se érkezett vagy odalöktek annyit hogy "szia", "XD" vagy "ez jó". Az interneten így működik, kész.
2021. febr. 22. 12:09
 6/13 anonim ***** válasza:
64%

5

egyetértek.

Többség már akkor sem ír vissza, ha szerinte "nem elég kreatív", hiába írok több mondatos köszönést. Persze pár szelfit rak fel, és erre legyél te kreatív. Az megalázóbb, amikor még megnézi a profilod és egy bocsi, de nem tetszelt sem képes írni. Az nagyon demoralizál.

Addig nagyon ritkán ha nők kezdeményeznek, nekem annyit írnak max, hogy szoszi, szia, mizukah van. Válaszolok meg minde, mert nem vagyok bunkó, de azért eléggé kettős mérce van.

2021. febr. 22. 12:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

#5 nem igazán értelek.

Aki nagy csöcsökről kezd el nekem irogatni (mielőtt valaki beszólna, kapucnis pulcsiban voltam a kepeimen) az szerintem elég gáz.

Meg aki azzal viccel hogy mekkora a farka...ne haragudj de szerintem az ilyesmi GÁZ. Azt gondolom sokszínű a humorom, sok fajta humort szeretek és értékelek de nekem ez pláne egy idegentől, nem a vicces kategória.

Nem hinném hogy nagy elvárás barkitől hogy ne farokvicceket toljon oda a másik orra alá, pár sor után.

A harmadik pont az pedig szimplán csak annyi hogy nem haladt a beszélgetés, nyögvenyelős volt. Ez senkinek sem a hibája.

2021. febr. 22. 17:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Kapucnis pulcsiban latja mi van ott? Rontgen szemu x-men
2021. febr. 22. 17:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Valaki elarulja miert lettem lepontozva? :D

2021. febr. 22. 18:25
 10/13 anonim ***** válasza:
#8 épp ez az, hogy nem tettem ki semmimet és tulajdonképpen a nagy mellekről kezdett el beszélni nekem, hogy az jó meg mittudomén....
2021. febr. 22. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!