Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mentális betegsége lehet ha egyszer normálisan viselkedik másszor pedig nem? Ismerkedő szakaszban vagyunk.
Egy férfiról van szó.
Egyszer teljesen normálisan viselkedik, azután ignorál, eltűnik, hülyének néz, átver, megalázó helyzetbe hoz.
Eltelik 2-3 nap és minta mi sem történt volna újra normális lesz. Elkezd kommentelni a képeim alá, likeol, szivecskéket küld, bókol, stb...
Valami baja tuti hogy van mentálisan.
Állandóan azért könyörgött hogy hagyjak neki hang üzeneteket mert szeretné hallani a hangom.
Tegnap elküldtem neki egy párat. Erre ingerülten visszaírt, hogy nem tud most hallgatni ilyeneket mivel dolgozik.
(Kiderült hogy nincs is munkája). Újabb hazugság!
Írtam neki vicces vagy.
(Tudom hogy hülyének néz.)
Szóval, semmi válasz azóta sem üzenetben. Erre most össze vissza bókol, és kommentel a képeim alá, mintha mi sem történt volna... Érthetetlen
ma 01:21
Lehet hogy igazad van, de nemrég kommentelt rengeteget a képeim alá, ezért is vagyok még fenn, nem értem.
Igen, van egy olyan érzésem mintha azt akarná jelezni hogy:
-Hé itt vagyok!
Olyan is előfordult már, egy hétig nem keresett.
Azután hajnali 5 órakor írkált nekem hogy ő nem érti mi rosszat tett, nagyon szeretne velem beszélgetni, és írni is... Válaszoltam neki őszintén, hogy te nem válaszoltál egy hétig.
Utána bocsánatot kért hogy nagyon "elfoglalt" volt.
Ezek után újra kezdődött elölről az eltűnik majd újra felbukkan viselkedés.
És ami a leginkább undorító volt részéről, az az hogy mások halálával "viccelődött".
Valamelyik nap, szintén hajnalba felhívott hogy képzelem el, 2 barátja is elhunyt hirtelen vírusos megbetegedésben, és ő most mennyire szomorú ezért...
Erre pár nap múlva kiderült hogy hazugság, mivel Instagram sztoriban együtt volt az említett barátokkal...
Ergo élnek.
Szóval ez nagyon gusztustalan volt részéről ez a hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!