Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírnátok nekem pár olyan esetet mikor - ha nincs ló a szamár is jó - módon jöttetek össze olyannal,aki helyett akkor mással szerettetek volna összejönni?
12
Nehezen lehetett kibírni de beletörődtem. Tisztelem benne hogy odaadó feleség, hogy jó családanya és hogy annak ellenére is feltétel nélkül szeret, hogy én sosem viszonozta. Ezért nem is akartam soha megcsalni és már nem is fogom. Valahogy vége lesz ennek is :)
Csak kár, hogy ráment egy élet és elraboltam az ő életét is, megfosztva az igaz szerelemtől
Igen, egyszer volt egy nagy csalódásom és utána sok kudarcot, ezért maradtam meg vele.
Talán lehetett volna... Azt hiszem igen. De sosem mondtuk ki. Már volt gyermekem akkor és nem akartam szétrombolni sem a családot, sem a gyermekkorát a fiamnak, majd a lányomnak.
De ez van :) ez már csak ilyen.
Volt ilyen, megbántam, rosszul tettem ezt vele. Megcsaltam.
Most egy másikkal MARADTAM egyelőre, mert nincs ló (covid idején pláne), ő ló lehetett volna, de átcseszett.
17
A gyermekek úgy gondolom boldogok... Elég jól játszom a szerepem szerintem (a feleségem nem kell játssza, ő tényleg nagyon szeret és bánt is engem, hogy nem érdemlem meg őt valahol...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!