Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Leírnátok nekem pár olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírnátok nekem pár olyan esetet mikor - ha nincs ló a szamár is jó - módon jöttetek össze olyannal,aki helyett akkor mással szerettetek volna összejönni?

Figyelt kérdés
Volt folytatása? Vagy szakítás lett a vége? Esetleg van olyan aki szerelmes lett?
2021. febr. 23. 19:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igen volt. Nem túl jó ötlet. 25 éve élek vele házasságban...
2021. márc. 21. 09:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
11-es, 25 év...hogy lehet ezt kibírni? Közben soha senkivel nem találkoztál, aki a ló lehetett volna?
2021. márc. 21. 13:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

12

Nehezen lehetett kibírni de beletörődtem. Tisztelem benne hogy odaadó feleség, hogy jó családanya és hogy annak ellenére is feltétel nélkül szeret, hogy én sosem viszonozta. Ezért nem is akartam soha megcsalni és már nem is fogom. Valahogy vége lesz ennek is :)

Csak kár, hogy ráment egy élet és elraboltam az ő életét is, megfosztva az igaz szerelemtől

2021. márc. 21. 13:33
 14/18 anonim ***** válasza:
13-as, volt egy csalódásod? És a 25 év alatt lehetett volna viszonzott szerelemben is részed? Ha mondjuk el mersz válni? Vagy igazából lehetőség híján maradtál mellette. Nem mindegy.
2021. márc. 21. 13:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egyszer volt egy nagy csalódásom és utána sok kudarcot, ezért maradtam meg vele.

Talán lehetett volna... Azt hiszem igen. De sosem mondtuk ki. Már volt gyermekem akkor és nem akartam szétrombolni sem a családot, sem a gyermekkorát a fiamnak, majd a lányomnak.

De ez van :) ez már csak ilyen.

2021. márc. 21. 15:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen, megbántam, rosszul tettem ezt vele. Megcsaltam.

Most egy másikkal MARADTAM egyelőre, mert nincs ló (covid idején pláne), ő ló lehetett volna, de átcseszett.

2021. márc. 21. 16:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, igen, ha gyerek van, akkor már a szerelemnek nincs mindig létjogosultsága. Ezért nem szabad szamárral lenni a ló helyett. Így boldogtalan szülők nevelnek boldogtalan gyerekeket.
2021. márc. 21. 21:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

17

A gyermekek úgy gondolom boldogok... Elég jól játszom a szerepem szerintem (a feleségem nem kell játssza, ő tényleg nagyon szeret és bánt is engem, hogy nem érdemlem meg őt valahol...)

2021. márc. 21. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!