Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit vàlasztanátok gyermektelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vàlasztanátok gyermektelen 33 éves nőként?

Figyelt kérdés

Őszintén eddig nem igazán akartam olyan férfit akinek gyereke van fenntartásaim vannak kicsit ezzel, de a hozzam illő korosztàlyban kb 80%nak van.

Fogadjam el mert egyszerűen ez a választék?

Vagy próbáljak tőlem fiatalabbak között 28-32 keresni, hátha ott több a gyermektelen ? Szoktam ilyen korúaknak is tetszeni , de azért csak idősebb vagyok már...

2021. febr. 23. 09:56
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
40 Volt 2 hosszú kapcsolatom, az egyiknek ronda vége volt utána sokáig nem is ismerkedtem, most aug óta vagyok szingli szintén hosszú kapcsolat után.
2021. febr. 23. 13:14
 42/57 anonim ***** válasza:
Ismerkedj aktívan, aztán ha jelentkezik az igazi, úgyis észreveszed.:) Pl. akár ide is leírhatnád, hogy milyen párt keresel, milyen tulajdonságok fontosak neked. Kapni fogsz egy rakás privátot, aztán ha valamelyik írója felkelti az érdeklődésedet, akkor visszaírsz neki. Ha nem, akkor sem vesztettél semmit.:)
2021. febr. 23. 13:30
 43/57 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem a világvége ha egy nő nem akar családot alapítani.
2021. febr. 23. 13:43
 44/57 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen korú gyerektelen pacák van
2021. febr. 23. 13:51
 45/57 anonim ***** válasza:
87%
Jobban teszed ha inkább a korból engedsz valamennyit. 4-5 év korkülönbség belefér szerintem. Főleg hogy - nah, emiatt 0%-ra fogják leszavazni a válaszomat, de nem izgat - gyerekmentes nőként valószínűleg jobb állapotban van a tested meg a bőröd, mint a terhes vagy (többször) szült nőknek a korosztályodban. A mártíranyuk többsége elhagyja magát. Ne az ilyenekhez hasonlítgasd magad.
2021. febr. 23. 14:05
 46/57 anonim ***** válasza:
21%
Utolsó hagyjuk már a minden anya kövér, igénytelen, meg csúnyabőrű dumát. Nekem anyaként nagyon fontos a külsőm, teszek érte, hogy jól nézzek ki és nem vagyok ezzel egyedül!! Bizony Úristen az embernek lassan már szégyellnie kell, ha gyereket mer szülni. Ja és nem vagyok társkereső, csak nem bírom az efféle lenéző dumát.
2021. febr. 23. 14:27
 47/57 anonim ***** válasza:
45%

#36 Semmi lenéző nem volt abban amit írtam. "A mártíranyuk többsége elhagyja magát." Ezt írtam. Többsége. Szövegértés nem megy úgy látom.

A tényeket meg le lehet tagadni, de attól még tények maradnak. A magyar nők TÖBBSÉGE undorítóan tud kinézni évekkel a szülés után is, és igen, ennek a fő oka az igénytelenség.

Ha rád állításod szerint nem igaz, amit írtam, nem kellene így felháborodnod :D Mindig az ordít, akinek a háza ég.

2021. febr. 23. 15:29
 48/57 anonim ***** válasza:
24%
Akkor keress ukrán meg román nőt xd
2021. febr. 23. 16:02
 49/57 anonim ***** válasza:
45%
Pff, 47 tipikus.🤦 Szánt szándékkal lenéző és provokatív véleményt írsz az anyákról, mártír anyáknak nevezed őket,de azzal védekezel, hogy te a többségre értetted, meg akinek nem inge..., ja és hát engem csak azért sérthet egy ilyen állítás mert igaz. Ennyit tudsz. Ha már lemertél írni ilyen förtelmet akkor vállald, hogy beszólnak érte és ne sablondumákkal, meg mondásokkal háríts.
2021. febr. 23. 19:38
 50/57 anonim ***** válasza:
100%
Én 31 éves, hasonló helyzetben levő nőként kezdtem el ezen gondolkodni. Engem nagyon ritkán vonzanak a nálam fiatalabbak, ezért inkább ismerkedem az idősebbekkel, és letudtam magamban azt, hogy bizony, most már benne van a pakliban, hogy nagyobb eséllyel futok bele gyerekes férfiba a korban hozzám illő potenciális partnerek között... és hogy nem utasítom el élből, kiv, ha látom, hogy nem nevelték meg a gyereket, és megy az acsarkodás az exszel.
2021. febr. 23. 20:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!